nie zepsute tylko mam inny gust jeśli chodzi o dziwiek w aucie. moim zdaniem oryginalne głośniki są bardzo dobre do słuchania np wiadomości i pobrzekiwania cicho muzyki. nie potrafią wygenerować niczego wiecej.
a odnośnie niskontonowego głośnika, ktory jest w ofercie akcesorii Toyota to...
Toyota Motor Poland
ul. Konstruktorska 5
02-673 Warszawa
Szanowni Panstwo,
W związku z brakiem poczucia zadowolenia z jakości dźwieku generowanego przez oryginalnie zainstalowane w zestawie audio głośniki w samochodzie Toyota Avensis T25 i planowaną wymianą tychże głośnikow w ASO, na inne spełniające moje oczekiwania, bardzo proszę o przesłanie mi specyfikacji zarowno samych głośnikow, jak rownież zestawu audio „napedzającego” te głośniki. Informacje te są niezbedne do dokonania prawidłowego doboru zestawu głośnikow pod wzgledem technicznej zgodności z oryginalnym zestawem.
W stacji dealerskiej zostałem poinformowany, że w ofercie oryginalnych dodatkowych akcesorii firmy Toyota dostepnych m.in. dla modelu Avensis, jest dostepny wspołpracujący z oryginalnym ”radiem” głośnik niskotonowy implementowany pod kołrymć z przednich siedzeą. Ponieważ bardzo poważnie jestem zainteresowany jego zakupem bardzo proszę o informację, gdzie można powyższy produkt wyprobować. Nadmieniam, że moje proby znalezienia tego urządzenia w sieci dealerskiej Toyota niestety nie powiodły się. Ponieważ nie jest to element dekoracyjny nadwozia, felga, czy np. gałka dźwigni zmiany biegow, wobec ktorych to artykuow można podjąć decyzję o zakupie na podstawie zdjecia, moja prośba jest jak najbardziej uzasadniona.
Bedę bardzo wdzieczny za poważne potraktowanie poruszonych przeze mnie problemow.
jak na razie nikt nie zareagował :twisted: