Miałem nie zabierać głosu, ale mam dobry humor, bo dziś za zgodą małżonki ;D stałem się posiadaczem motóru.
Born to be ride.
Błagam
lennox nie bierz tego do siebie!!! Każdy ma swoje pomysły i pragnienia, a forum jak sama nazwa wskazuje jest zbiorem opinni i wypowiedzi różnych ludzi o różnych poglądach.
Ale do rzeczy.
Mnie się podoba!!!Tylko wywaliłbym tą wstrętną kierownicę, dodatkowe fajansiarskie wyświetlacze, wieśniackie nakładki na pedały, aluminiową obudowę zegarów, wstrętny spojler z przodu i lexuslooki i tyle.
Reszta super, no może antenkę wolałbym oryginalną, a nie taką z fiata palio albo jakiegoś innego. A jeszcze wywaliłbym kierowcę, a za to katowanie auta odebrał bym my prawo prowadzenia pojazdów na 140 lat (tak na wszelki wypadek żeby go amnestia nie objeła).
Xenonki mi się podobają, i wiedza gościa gościa co stroił automat.

gust (to było fonetycznie po rumuńsku ) słowo

po rumuńsku oznacza "według, po" czyli tłumacząc to na polski według gustu. Na przykład dla uwiarygodnienia napiszę, że

masa znaczy po obiedzie(jedzeniu).
Dla uzupełnienia obrazu mojej osoby motór ma pojemność 125ccm 10KM kształt typowy chopper/drag i jeździ do 100km/h a osiąga tą prędkość tak szybko jak moja Camry 2,2. :D Mam 34 lata 2 dzieci i jestem ślusarzem z zamiłowania, palaczem CO z wykształcenia, a wykonuję zawód informatyka. Moim największym marzeniem jest wyjechać na Kubę i pozostać tam na zawsze. Serio
A zobaczyłem właśnie radio w tej toyce też bym wywalił bo mi się nie podoba. Wolałbym takie jak to na górze, albo podobne

RAWDZIWY RARYTAS / BIAŁY KRUK - DENON DCT-1000R w IDEALNYM stanie -radioodtwarzacz dla fetyszystów perfekcyjnego brzmienia i audiofili purystów. Nie czyta MP3, nie ma animacji, nie można podłączyć do niego iPoda, itd. , ale ma dwa 24bitowe przetworniki i APLHA Procesor + dwa 5V wyjścia Pre Out oraz FENOMENALNE BRZMIENIE !!! ŻADEN z "nowożytnych" radioodtwarzaczy nie zbliża się do tego poziomu! Radio w 1996 roku uznane za ABSOUTNIE REFERENCYJNE wg niemieckiego Car & HiFi i Auto Hi-Fi !!! Cena 2000zł za UŻYWANE
ale oryginał mi wystarcza zresztą stylistyka jakby podobna