Autor Wątek: srebrna zdzira reaktywacja!!!!  (Przeczytany 27337 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

lennox

• Gość
Odp: srebrna zdzira reaktywacja!!!!
« Odpowiedź #30 dnia: 06 Września 2006, 21:39:18 »
i niech ktos powie ze to jest wiesniacko odwalona camry ????? http://video.google.pl/videoplay?docid=8354131312793556070&q=camry

rmoteka

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 06 Września 2006, 22:07:14 »
Miałem nie zabierać głosu, ale mam dobry humor, bo dziś za zgodą małżonki  ;D stałem się posiadaczem motóru. Born to be ride.
Błagam lennox nie bierz tego do siebie!!! Każdy ma swoje pomysły i pragnienia, a forum jak sama nazwa wskazuje jest zbiorem opinni i wypowiedzi różnych ludzi o różnych poglądach.

Ale do rzeczy.

Mnie się podoba!!!
Tylko wywaliłbym tą wstrętną kierownicę, dodatkowe fajansiarskie wyświetlacze, wieśniackie nakładki na pedały, aluminiową obudowę zegarów, wstrętny spojler z przodu i lexuslooki i tyle.

Reszta super, no może antenkę wolałbym oryginalną, a nie taką z fiata palio albo jakiegoś innego. A jeszcze wywaliłbym kierowcę, a za to katowanie auta odebrał bym my prawo prowadzenia pojazdów na 140 lat (tak na wszelki wypadek żeby go amnestia nie objeła).

Xenonki mi się podobają, i wiedza gościa gościa co stroił automat.

gust (to było fonetycznie po rumuńsku ) słowo po rumuńsku oznacza "według, po" czyli tłumacząc to na polski według gustu. Na przykład dla uwiarygodnienia napiszę, że masa znaczy po obiedzie(jedzeniu).

Dla uzupełnienia obrazu mojej osoby motór ma pojemność 125ccm 10KM kształt typowy chopper/drag i jeździ do 100km/h a osiąga tą  prędkość tak szybko jak moja Camry 2,2.  :D Mam 34 lata 2 dzieci i jestem ślusarzem z zamiłowania, palaczem CO z wykształcenia, a wykonuję zawód informatyka. Moim największym marzeniem jest wyjechać na Kubę i pozostać tam na zawsze. Serio

A zobaczyłem właśnie radio w tej toyce też bym wywalił bo mi się nie podoba. Wolałbym takie jak to na górze, albo podobne

Cytuj (zaznaczone)
RAWDZIWY RARYTAS / BIAŁY KRUK - DENON DCT-1000R w IDEALNYM stanie -radioodtwarzacz dla fetyszystów perfekcyjnego brzmienia i audiofili purystów. Nie czyta MP3, nie ma animacji, nie można podłączyć do niego iPoda, itd. , ale ma dwa 24bitowe przetworniki i APLHA Procesor + dwa 5V wyjścia Pre Out oraz FENOMENALNE BRZMIENIE !!! ŻADEN z "nowożytnych" radioodtwarzaczy nie zbliża się do tego poziomu! Radio w 1996 roku uznane za ABSOUTNIE REFERENCYJNE wg niemieckiego Car & HiFi i Auto Hi-Fi !!! Cena 2000zł za UŻYWANE

ale oryginał mi wystarcza zresztą stylistyka jakby podobna  ;)
« Ostatnia zmiana: 06 Września 2006, 22:30:33 wysłana przez rmoteka »

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #32 dnia: 06 Września 2006, 23:49:12 »
Mnie się podoba!!!
Tylko wywaliłbym tą wstrętną kierownicę

wstrętna kierownica ( jak i fotele ) pochodzą z Celicy - kwestia upodobań... Camry ma trochę dużawą kierownicę, może gość chciał mieć mniejszą...

Cytuj (zaznaczone)
dodatkowe fajansiarskie wyświetlacze,

w aucie o tak zaawansowanych zmianach są konieczne... dają Ci znać co się dzieje z silnikiem, spalinami, turbiną, itp, itd... wierz mi że to nie do grania w Mario :D

Cytuj (zaznaczone)
wieśniackie nakładki na pedały, aluminiową obudowę zegarów,

tu się zgodzę, trochę przesadził...

Cytuj (zaznaczone)
wstrętny spojler z przodu i lexuslooki i tyle.

zderzak może nie jest zbyt urodziwy, ale wymusił go FMIC, inaczej silnik by się zadusił :(
cleary ładnie wyglądają w ciemnych Camry... w jaśniejszych wolę serię...

Cytuj (zaznaczone)
Reszta super, no może antenkę wolałbym oryginalną, a nie taką z fiata palio albo jakiegoś innego. A jeszcze wywaliłbym kierowcę, a za to katowanie auta odebrał bym my prawo prowadzenia pojazdów na 140 lat (tak na wszelki wypadek żeby go amnestia nie objeła).
- czego chcesz?? nie po to gość władował niebotyczną kasę w auto, żeby miało prawie 500 koni, żeby nim jeździć jak emeryt :D

Cytuj (zaznaczone)
Xenonki mi się podobają, i wiedza gościa gościa co stroił automat.

oł, JESSSSSS... :D

3VZ.pl

lennox

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 07 Września 2006, 18:07:56 »
mi sie podoba psss psss.......i taka toyka juz bym startowal na street ;] wykonczenie kwestia gustu.osobiscie wole sportowe auta......camry jest gut ale to nie to........ huh takie radio jak dales foto to rarytas naprawde ;]]] daj namiary to kupie

rmoteka

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 07 Września 2006, 19:18:21 »
W sumie to masz rację lennox kocham swoją toykę i tak sobie myślę (ale ni mówice nikomu) że chciałbym żeby była legendą, nawet w street racingu, więc do dzieła. Radio znajdziesz na allegro. Polecam też nakamischi albo jakoś tak, mam kumpla co jest car audiofilem i poprzednie jego radio było właśnie takie, w sumie w swojej hondzie ma w tej chwili sprzęt za jakieś 20 tyś. radio, wzmacniacz i 2 głośniki (z oddzielnymi wysokotonowymi w słupkach przednich na wysokości oczu). Radio kosztowało 2000 $ marki której nie pomnę, ale w Polsce go nie kupisz, ściągał ze stanów.

Offline maniek_ls400

• Toyot Chodzacy
    • Integrator usług telekomunikacyjnych
« Odpowiedź #35 dnia: 07 Września 2006, 23:04:05 »
nakamichi możesz kupić z angielskiego lexa - ściągają ich do polski całymi stadami. Wtedy jest też kupa głośników (ja mam 'zwykłe' audio pioneera oryginał i jest 6 + sub z własnym wzmacniaczem) w nakamichi jest ich chyba o 2 lub 4 wiecej i podobno gra bosko..
Bye bye LS430 nastał Niemiec W221 S500 i jest dobrze..

lennox

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 10 Września 2006, 12:49:07 »
huh i stalo sie w przyszly piatek toyka zostaje sprzedana ;]................

Offline maniek_ls400

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #37 dnia: 10 Września 2006, 12:59:25 »
huh i stalo sie w przyszly piatek toyka zostaje sprzedana ;]................
Hehe - inwestycje i problemy Lennox'a się skończyły  ;D Sprzedajesz w UK czy PL ?

lennox

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 11 Września 2006, 07:25:56 »
koles  w uk kupuje....

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #39 dnia: 11 Września 2006, 11:11:12 »
koles  w uk kupuje....

coś mi się wydaje że wiem jakiej marki będziesz miał następne auto :D

pzdr
3VZ.pl

lennox

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 11 Września 2006, 22:48:52 »
i wlasnie sie stalo 2h temu sprzedalem...toyke ;]]] i odrazu kupilem nastpne auto civic 99 vti ;]]]]

Offline maniek_ls400

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #41 dnia: 11 Września 2006, 22:54:09 »
i wlasnie sie stalo 2h temu sprzedalem...toyke ;]]] i odrazu kupilem nastpne auto civic 99 vti ;]]]]
No to lennox - nie jesteś tu już mile widziany - go away :D
Oczywiście żart kolego - gratulacje i obyś szybko płakał za camry  ;)

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #42 dnia: 11 Września 2006, 23:55:11 »
No to lennox - nie jesteś tu już mile widziany - go away :D
Oczywiście żart kolego - gratulacje i obyś szybko płakał za camry  ;)

heh, honda dostarczy mu chyba więcej wrażeń :D zwłaszcza jeśli jest to...

niech się sam pochwali :D

ale : respect :D

pzdr
3VZ.pl

lennox

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: 12 Września 2006, 18:18:25 »
Jest to Honda Civic 1.8VTI  grudzien 99rok w pelnej opcji....za 2h wrzuce fotos

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer