widzę pewną niekonsekwencję w Twoich postach...
niekonsekwencje ta powoduje poprostu brak gotowki, niechce co miesiac wydawac wszystkiego na naprawy, wole za to tankowac i jezdzic i dlatego np przeraza mnie mysl o wymianie uszczelek pod glowicami (nawet niechce jechac i spytac sie ile to kosztuje)
widzisz... ja wydaję na Camry praktycznie wszystko, co zarobię, nie zmienia to jednak faktu że jak coś mi zaczyna padać, to najpierw jadę do ASO i pytam ile to kosztuje
potem biorę kartkę, spisuję wszystko i wychodzi kosmiczna suma, którą staram się zmniejszyć metodą priorytetów
następnie dzwonię do JC i innych handlarzy, szukam po Allegro, bo czasem się coś fajnego trafi, i tą metodą można doprowadzić Camry do ludzkiego stanu bez pójścia w niewolę za długi :D
uszczelki pod głowicami robiłbym jako priorytet, niestety tylko te z ASO mają sens...
bo jak stanie to kaplica
@ETZ : na kopułce mam dopiero 13kkm, palec będę zmieniał dla porządku, bo nowy wygląda tak samo jak tamten co mam w aucie...
kopułka oprócz napisu Denso nie różni się niczym, zobaczymy jak będzie dalej, ale daję głowę że jedna z ASO nie wytrzyma tyle co 5 z JC, i tego się trzymam...
jasne że mam LPG i to chyba najbardziej pechowe na forum...
przewody mam jeszcze fabryczne, na razie nie widzę potrzeby ich zmiany...
pzdr