Autor Wątek: dojazdówka do E-10  (Przeczytany 1436 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

juras_ep4

• Gość
dojazdówka do E-10
« dnia: 12 Października 2006, 12:58:43 »
W mojej Corolli '93 hatchback mam instalację gazową z dość dużym bo 40 litrowym zbiornikiem gazu. No i zapasówka zajmuje mi tyle miejsca, że już prawie nic tam sie nie mieści. Więc wymyslilem ze kupię kolo dojazdowe, tylko że dzwoniąc po sklepach z częściami uzywanymi dowiedziałem sie ze toyoty nie miały kół dojazdowych. Czy mozna dobrac coś od innych marek?

Offline flaq

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: dojazdówka do E-10
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Października 2006, 08:04:11 »
Niedawno kupiliśmy E10 z dojazdówką. Jak sprawdzę z czego dokładnie to się odezwę.

tmx

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Października 2006, 14:45:21 »
Na allegro jest kolo który sprzedaje dojazdówki 4x100 jakoby pasujące to toyot hond itp.
Cena coś koło 60 zł - też sie nad tym zastanawiam.
Z drugiej strony ja zapas mam w pokrowcu ułożony tak że po rozpięciu mam dostęp do wnętrza felgi która robi za skrzynke na różne graty - szmaty do szyb, gasnice itp - wten sposób odzyskuje część utraconej objętości.
Myślałem też o montaży tam jakiegoś basującego głośnika:)
TMX

Offline skroch

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Października 2006, 15:28:32 »
W e11 byly dojazdówki tylko ze w 3 drzwiowej.Mialem z 2000 roku po FL i byla dojazdówka,chcialem zalorzyc zwykle kolo ale bylo za malo miejsca w bagarzniku i tylko dojazdówka wchodziła.Wiec wszystkie E11 porzed FL i po FL maja dojazdówki.Poszukaj na allegro kto ma 3 drzwiowa na czesci(na dzien dzisiejszy to jest chyba ze 4 sztuki)Rozstaw z e10 i e11 jest taki sam wiec bedzie pasowalo na 100% Pozdrawiam :-)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl