Autor Wątek: srebrna carina  (Przeczytany 8411 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

lackyluk

• Gość
srebrna carina
« dnia: 20 Października 2006, 08:27:15 »
Mam szybkie pytanie. Czy w 1996r można było już dostać Carine w srebrnym kolorku?

Offline Slawektoyo

• Toyot Chodzacy
Odp: srebrna carina
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Października 2006, 09:36:36 »
No fajna . 1,8 to ze świeczką szukać , pierwszy właściciel bo czarne blachy ,kolorek ok. Chyba warto przebieg też wybląda na orginalny ale to zależy co gość porabiał gdzie pracuje gdzie na wczasy itp . Jak chcesz kupić to warto do serwisu z gościem podjechać (ASO ) lub do twojego zaufanego mechanika i sprawdzic autko . Pozdro

topol

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Października 2006, 10:52:37 »
Lepsza by była 2,0... ale jak dobra to brać.... :icon_pray:

Arogol

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Października 2006, 13:03:16 »
Wydaje mi się, że skoro to Cari po FL to niektóre wskażniki powinny być elektroniczne (liczba przejechanych km, itp), a może się mylę ? Niemniej jednak jak szukałem dla siebie natknąłem się na taką już z rocznika 1996.

Offline eddie

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Października 2006, 14:09:58 »
Mylisz sie:) w tym roczniku nie mialy elektroniki na zegarach, i cale szczescie :) niektorzy ( nie bede wymienial z nicka) by sie chyba wlasna piescia zabili jakby im taki licznik padl :grin: Szkoda ze nie ma info czy jaka to wersja wyposazenia. Z opisu wynika ze to albo wypasione XLi albo odchudzone GLi ( zderzaki w kolorze ale bez halogenow, siedzenia na oko XLi) Na zadnym zdjeciu nie widac czy ma np schowek na okulary przy lusterku
      "Ty się nie wpier****j, bo nie wiesz gdzie barykada jest"

lackyluk

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 23 Października 2006, 14:39:14 »
A może jest kto na forum co mu po drodze i mógłby to okukać?No i ten kolor mnie intryguje czy nie przemalowana?

Offline eddie

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #7 dnia: 24 Października 2006, 09:59:41 »
Ja mam w miare po drodze, tylk oze w tamte okolice jezdze rano( jeszcze ciemno) a wracam wieczorem ( juz ciemno) wiec wiele nie zobacze

QFAY

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 24 Października 2006, 19:09:14 »
kolor malo istotny, jeslinawet male niedomagania ma to i tak cena bardzo atrakcyjna,jak dla mnie za bardzo (na bank ma jakas niespodzianke!) ja bym sie mocno zaiteresowal

topol

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Października 2006, 12:01:45 »
Mylisz sie:) w tym roczniku nie mialy elektroniki na zegarach, i cale szczescie :) niektorzy ( nie bede wymienial z nicka) by sie chyba wlasna piescia zabili jakby im taki licznik padl :grin: Szkoda ze nie ma info czy jaka to wersja wyposazenia. Z opisu wynika ze to albo wypasione XLi albo odchudzone GLi ( zderzaki w kolorze ale bez halogenow, siedzenia na oko XLi) Na zadnym zdjeciu nie widac czy ma np schowek na okulary przy lusterku

Nie wiem co masz na myśli mówiąc o elektronice na zegarach? Moja była 1996 po FL i na przykład nie miała linki prędkściomierza, prędkościomierz i obrotomierz były elektroniczne.

Offline eddie

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Października 2006, 15:28:44 »
Arogol chyba mial na mysli elektroniczne wyswietlacze przebiegu calkowitego i dziennego

Przemas2.0

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 26 Października 2006, 17:59:16 »
Witam,

Czy ktos  juz ogladał ta Carinke, bo ja byłem i jezdzi nawet fajnie jest troche porysowana ale jest poprostu za tania!!. A i gosc mowi ze ma własny zakład tzn warsztat i tam zawsze była robiona ale o co sie nie zapytasz to nie wie, np jakie ma koła on mowi ze 16 a sa 15 kiedy był olej zmieniany nie wie jak to on tez nie wie, nie wie nic, dla niego najwiekszym problemem jest stan blachy..... Jak ktos bedzie ogladal to prosze o refleksje!!

Pozdrawiam

Arogol

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 27 Października 2006, 11:01:47 »
Arogol chyba mial na mysli elektroniczne wyswietlacze przebiegu calkowitego i dziennego

Masz rację.....wyraziłem się nie do końca prawidłowo  :-)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl