Dzięki, akurat mam ABS (ale niesprawny - czujniki z przodu), trochu sie teraz uspokoiłem:) Ale czemu klocki z Kashiyama do Camry 2.2 nie pasują? Są za małe wygląda na to że z 3.0 by pasowały.
NIE ZAKŁADAJ kashijamy ! Jeśli nie chcesz kupować oryginałów (najlepsze klocki) to kup Ferodo Primer - znajdziejsz na stronach intercars. Kashiyama wykończy Ci tarcze a klocek nawet się nie przytrze o 0,1 mm 
Druga sprawa to mój niesczęny tłoczek z wrzerami :( co chwile mie sie zapieka, pytanie co zrobić? Nowy pewnie kosztuje krocie.
Nowy kosztuje chyba 120PLNów jeśli masz na myśli sam tłok. Jeśli do tylnego zacisku to chyba gdzieś mam w przyzwoitym stanie. Odezwij się na priv
Niestety poprzebuje tłok na przód, ale może pokusze się o nowy, myślałem że z 250 kosztuje

, a co do klocków to na Kashiyame nie moge narzekać, poprzedni właściel miał założone i klocki z tyłu mi się starły a tarcze jak nowe! Ale przy nastepnej wymianie spróbuje Ferodo, a przednie tarcze i tak są już zwichrowane

, ale jak da się wymienić te moje kashiyamy które nie pasują, na Ferodo to chyba tak zrobie

Bo widze że wszyscy chwalą.
Marcin nie odpowiedziałeś co to za wersja twojej Camry że masz taki dekielek na przodzie auta,pod maską rewelacyjnie to wygląda ale w standarcie chyba nie było.