Autor Wątek: boczne poduszki w G6  (Przeczytany 1706 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tamigo

• Gość
boczne poduszki w G6
« dnia: 08 Grudnia 2006, 17:35:44 »
mam problem z air bagiem w corolli G6 z 99roku. moja corolka miala maly dzwonek w prawy bok i wypalila boczna poduszka. problem polega na tym ze kupienie poduszki bocznej do tej corollki jest prawie nierealne. czy jest mozliwosc kupic komputer do poduszek od wersji z 2 airbagami i pominąć boczne poduszki? ma ktos o tym pojecie?
pozdrawiam

Offline mechu

• Toyot Spamer
    • Meszyński Car Audio
Odp: boczne poduszki w G6
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Grudnia 2006, 21:20:33 »
Jedz do kogos z twojej okolicy kto sie zajmuje elektronika samochodowa i niech ci oglupi kompa zeby widzial poduszke ktorej nie ma.

Offline skroch

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 08 Grudnia 2006, 21:42:37 »
Witam mialem ten sam problem jakis póltora misiaca tamu nigdzie nie bylo az sie udalo.Kupilem od tego czlowieka mial dwie i wyja mi z siedzenia i w rozsądnych pieniądzacz 150zl ja bralem lewa wiec moze ma jeszcze prawa jak nie sprzedal.
 http://moto.allegro.pl/item145531973_blotnik_tyl_toyota_corolla_97.html
Tu masz numer 504 52 3000
Pozdrawiam

tamigo

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 08 Grudnia 2006, 22:26:02 »
a powiedz mi jeszcze w jaki sposob zamontowales ja w fotelu?
pozdrawiam

Offline skroch

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 09 Grudnia 2006, 00:21:09 »
musisz zdjąc materiał z fotela wyjac gąbke(albo tylko odchylić nie pamiętam juz) wykrecic poduszke (trzyma sie na 2 śrubkach) przykrecic nowa  uzupelnic troche gabki bo pewnie bedzie brakowalo tam gdzie ja wyrwalo ale to niewiele zszyc material z zlorzyc wszytstko w jedną całosc.Siedziska nie ruszasz rozbiera sie same oparcie jest zmontowane na takie opaski z drutu troche twarde ale idzie to zrobic.Jak masz wyjety fotel to zobacz sobie tam widac te druty.Caly material trzyma sie wlasnie na takich okrągłych drutach.Zadnych plastików nie sciagasz tylko sam materiał.Jak bys mial jakis problem to pisz.Pozdrawiam.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl