Autor Wątek: Co z tym wydechem  (Przeczytany 2375 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Łukasz

• Toyot Pełzający
  • **
Co z tym wydechem
« dnia: 14 Grudnia 2006, 16:15:29 »
Mam pytanie jak poradziliscie sobie z tym ze ta rura wydechowa w camry zwisa tak nisko :furious3:
juz 3 raz w tym roku zrobila mi sie dziura i znowu bedzie trzeba spawac :furious3:
moj wydech wyglada juz jak ser szwajcarski i w zwiazku z tym mam pytanie czy jest jakis magiczny sposob na podniesienie tej rurki i czy wy tez macie takie problemy??

setniew

• Gość
Odp: Co z tym wydechem
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Grudnia 2006, 16:53:26 »
Nie wiem skad jestes, jesli z warszawy, polecam tlumikarza nowoursynowskiej, gosc jest bardzos ensowny, bierze normalne pieniadze i nie boi sie przerobek. Na moich oczasch wyspawal totalnie nieseryjny uklad do mercedesa g z zalozona v8 z s klasy. ladnie wszystko wyprowadzil, nie odpadlo w terenie itp.

ogolnie jak jesli ise da (nie iwem, nie widzialem spodu camry) go podciagnac, a tobie sie tylko oposcil to ogarniety tlumikarz powinine pomoc.

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Grudnia 2006, 17:49:13 »
wisi nisko, ale to wszystkie Camry mają :), no chyba że miałeś krzywo pospawany, i wisi jeszcze niżej...

tak samo wisi w Carinie, w Ave, w Corolli, itp... :D

taki styl :D

jak na razie to raz zawadziłem przy zjeździe z wysokiego krawężnika, ale nie rurą, tylko końcowym wydechem, ale to dlatego że byłem trochę doładowany, i za szybko zjechałem :(

najpierw obejrzałbym wszystkie gumy, czy nie są zbyt ponaciągane... a potem kombinował dalej...

pzdr
3VZ.pl

Offline Łukasz

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Grudnia 2006, 22:09:28 »
Ja za duzo kombinowac nie bede bo pospawanie rur mnie kosztuje ok 30zl  :-)
wczesniej camry jezdzila i nic sie nie dzialo ale na trasach... nie na dziurach kraweznikach i muldach
teraz mnie zaczelo to denrwowac bo juz naprawde nie mam sie do czego przyczepic  :-)
pozdr

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Grudnia 2006, 23:13:19 »
pozazdrościć...

ciekawe kiedy moją doprowadzę do stanu w którym będę się mógł czepić tylko i wyłącznie za nisko wiszącej rury wydechu :D

pzdr
3VZ.pl

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl