Autor Wątek: Mocowanie radia  (Przeczytany 2522 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

richat

• Gość
Mocowanie radia
« dnia: 22 Grudnia 2006, 22:58:04 »
czy ma ktos jakis patent jak zamocowac zwykle radyjko w ave, po orginalnym ani sladu, mocowania tez nie bylo, z tego co widze najlepiej byłoby dorobić takie motylki z boku radia i przykrecic je, czy posiada ktos jakies foty jak to wyglada pod konsolą, bo nie wiem czy cos wiecej tam bylo, u mnie sa tylko miejsca na cztery sróbki i z lewej strony wystają takie widełki miedzy które wchodzi bok radia tutaj link do zdjecia
http://img164.imageshack.us/my.php?image=dsc00014ur3.jpg

Offline Swoop

• Administrator
  • Toyot Spamer
Odp: Mocowanie radia
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Grudnia 2006, 23:11:20 »
motylki motylkami, a nie lepiej kupic półkieszeń>?

richat

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Grudnia 2006, 06:44:32 »
mam półkieszeń, ale do czego ją przykręce? Tam nie ma możliwości zamontować radia w półkieszeni czy nawet całej kieszeni

Lord D4

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Grudnia 2006, 07:16:40 »
Ja w starej AVE miałem radio w kieszeni "wiszącej" tylko na (u mnie "marmurowej") obudowie deski. Radio to nie wór ziemniaków i ramka spokojnie wytrzymywała. :wink:

richat

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 29 Grudnia 2006, 11:45:08 »
Mam tak właśnie i to mi sie nie podoba, takie wystajace radio, wole jak będzie schowane

Lawcu

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Marca 2007, 20:07:25 »
Musisz wyjąc cały panel. Dorabiasz dwa kontowniki z aluminium i przykrecasz je do blaszek po obu stronach miejsca na radio. Wkładasz między nie kieszeń i na nity ściskasz. To tak w wielkim skrócie.
Szkoda że dopiero teraz zauważyłem ten post bo dzisiaj miałem wszystko poroskręcane i mógłbym zrobić zdjęcie.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl