Autor Wątek: Przeróbka postojowych europejskich na postojowe USA (z kierunkowskazem)  (Przeczytany 3465 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline QwErTy256

• Toyot Leżący
  • *
Jak w temacie, czy ktos probował takiej przeróbki ? właściwie to nie podoba mi się to, że nie ma praktycznie w wersji euro kierunkowskazu z boku ;) z elektryka problemu pewnie nie ma, podlacza sie zarowki dobrze i sa, a jak wielkosc lamp ?

Offline Łukasz

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Przeróbka postojowych europejskich na postojowe USA (z kierunkowskazem)
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Grudnia 2006, 17:21:43 »
Niestety zle kombinujesz w amerykanielampy sa zolte z boku ale to dalej tylko postojowki nie ma tam kierunkowskazu. Ale jak chcesz to moge zamienic sie z toba moje zolte za twoje biale  :-)

Offline sienio

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Grudnia 2006, 11:11:16 »
Czesc.

W wersji amerykanskiej nie ma kierunkow z boku, a w europejskiej sa - w blotniku.

Offline QwErTy256

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Grudnia 2006, 13:14:53 »
eee to ja nie mam w blotniku zadnych kierunkowskazow, mam tylko w zderzaku z przodu i wydaje mi sie ze mam wersje europejska (europejskie reflektory i postojowe, brak ogrzewania foteli, z tylu lampa na srodku z naPisem camry a nie blacha.... chociazbnumer vin mowi ze to wersja usa

owca

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Grudnia 2006, 14:51:02 »
eee to ja nie mam w blotniku zadnych kierunkowskazow, mam tylko w zderzaku z przodu i wydaje mi sie ze mam wersje europejska (europejskie reflektory i postojowe, brak ogrzewania foteli, z tylu lampa na srodku z naPisem camry a nie blacha.... chociazbnumer vin mowi ze to wersja usa

no jak masz napis camry miedzy swiatlami to nie masz europejskiej wersji !! europejskie maja rejestracje miedzy swiatlami

tak wyglada wersja europejska

« Ostatnia zmiana: 28 Grudnia 2006, 14:52:34 wysłana przez owca »

Offline QwErTy256

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 29 Grudnia 2006, 11:03:48 »
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) to juz sam nie wiem, bylo napisane KUPIONY W SALONIE w polsce :) qrde :/ nic nie wiadomo
swiatla z przodu mam europejskie, postojowki europejskie
tyl wyglada tak:

tyle ze mam napis XLE i zloty. :) To jaka to w koncu ? :) czy nie wiadomo ? czy ktos caly przod przerobil ? :)

Mr Q

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 30 Grudnia 2006, 11:32:49 »
Ja mam identyczna i moja jest kanadyjska. Jak masz licznik wyskalowany ? Duze km/h i male mile? Same kilometry? Czy duze mile i male km/h?

Offline QwErTy256

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 30 Grudnia 2006, 12:19:06 »
DUze mile a male km zolte, liczniki cyfrowe w milach :) no to pewnie jest kanadyjska... :) moze to i dobrze ? szkoda tylko bo pewnie caly przod miala robiony a myslalem ze tylko prawy bok :/

Offline Łukasz

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 30 Grudnia 2006, 12:58:09 »
No to powinienes sie cieszyc  :-P bo do mojej kanady sie czepiaja to o symetryczne reflektory to wlasnie o te zolte z boku lampy pozycyjne i jeszcze o brak przeciwmgielnego a jedyne co mam porzadnie przerobione to wlasnie licznik  :grin:

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl