Autor Wątek: Przednia szyba do E-10  (Przeczytany 2556 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

baq

• Gość
Przednia szyba do E-10
« dnia: 28 Grudnia 2006, 19:16:01 »
Witam!
Jestem szczęśliwym posiadaczem Corolli z 93 roku.  :grin:
Mam problem a mianowicie chodzi o to że pękła mi przednia szyba i nie moge znaleść nowej, szukałem już na allegro i nic. Jeśli jest ktoś z Lublina prosiłybm o jakieś namiary gdzie mogłbym ewentualnie kupić szybe.
Acha orjetujecie sie ile moze kosztować tak szyba??
Dzieki za odpowiedz
Pozdrawiam

polszymon

• Gość
Odp: Przednia szyba do E-10
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Grudnia 2006, 22:41:48 »
A pytałes może w którymś z serwisów pilkingtona? poszukaj na pilkington.pl, pownny byc jakies kontakty. Jeśli nie to jeszcze jaan autoglas, tez chwalą sie że maja szeroki asortyment (http://www.jaan.com.pl/). Co do cen: wymiana razem z uszczelka w ależności od serwisu może kosztować od ok. 400zł do nawet dwóch tysięcy (ASO - ceny e11). Osobiście polecam specjalistyczne serwisy z szybami - zrobią to szybko i fachowo. Możesz też poszukać szyb z rozbiórek - sporo jest takich firm, również na allegro, tylko rżnica w cenie będzie pewnie niewielka (pilkington/używka), a w jakości spora...

Offline skroch

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Grudnia 2006, 01:49:17 »
W lublinie pilkington jest na poligonowej numeru nie pamietam ale tak przy koncu po lewej stronie(jadac od strony miasta)powinni miec albo zapytaj w hanesko ale oni sie wycfanili bo kiedys szukalem tylnej szyby do e11 3 drzwi to powiedzieli 1200za w aso kosztowala 1000zł:)wiec przypuszczam ze przednie biora od pilkingtona i sprzedaja drozej ale zadzwonic zawsze mozna.Pozdrawiam. :-)

Toyo69

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Lutego 2007, 20:46:01 »
kurde jakieś astronomiczne ceny tu podajecie. mnie wlaśnie z tego powodu nie chciano podbić przeglądu i wraz z wymianą zaplacilem 400zł w profesjonalnym warsztacie od wymiany szyb w Katowicach. chyba to był Auto Jan czy jakoś tak ale wiem że ma sieć w calej polsce.

Offline eddie

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Lutego 2007, 16:01:49 »
Jaan jest stosunkowo drogi> Dla mnie tez 1000pln to duzo za duzo, za wymiane w cari zaplaciłem 430 z uszczelka
      "Ty się nie wpier****j, bo nie wiesz gdzie barykada jest"

somoza

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Lutego 2007, 23:20:48 »
Spróbój też w TOYCARZE.Mają tam części do Toyot może Ci coś dobiorą/doradzą.
Telefon (o-81)503-0-503.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl