Autor Wątek: czesci do STARLET  (Przeczytany 3018 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wojber

• Toyot Pełzający
  • **
czesci do STARLET
« dnia: 06 Października 2004, 09:13:43 »
potrzebuje

potrzebuje instrukcje obsługi toyota Starlet 91r 1,3 V12
czesci z bagaznika do modelu 91 to co zasłania bagaznik zeby nie było widac z góry i boczne uchwyty na to, to te co znich pasy tylnie wychodzą

pomocy

Madzia83

• Gość
Re: czesci do STARLET
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Października 2004, 10:18:12 »
Cytat: wojber
potrzebuje

potrzebuje instrukcje obsługi toyota Starlet 91r 1,3 V12
czesci z bagaznika do modelu 91 to co zasłania bagaznik zeby nie było widac z góry i boczne uchwyty na to, to te co znich pasy tylnie wychodzą

pomocy

Znalazłam aukcjęna allegro - części do Gwiazdki TU
Może coś można dobrać??

Woytek

• Gość
czesci do STARLET
« Odpowiedź #2 dnia: 08 Października 2004, 09:38:55 »
Ta aukcja to chyba nie do tego modelu ,  polecam jakiś szrocik... poszukaj na forum napewno znajdziesz adres gdzie są części do starletek ..

a instrukcja.. bedziesz ją dopiero skręcał czy co?? chyba nie ma tam nic szczególnie trudnego, i bez instrukcji można sięchyba obyć

kfiatos

• Gość
Polecam Maag Autoczê¶ci
« Odpowiedź #3 dnia: 03 Grudnia 2004, 16:49:45 »
Witam.
Ja zaopatrujęsie w trdno dostępne części w firmie Maag Autoczęsci w Warszawie na ulicy Kaczeńca (bodajże nr 48). Mają tam głownie części używane ale przywożą je z zachodu z rozebranych aut.

bol0

• Gość
czesci do STARLET
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Grudnia 2004, 17:12:15 »
mam instrukcje do starlety 1.3 91r. po niemiecku. jakby ktos potrzebowal to moge pokserowac interesujace go strony. ale tak jak woytek napisal - nic ciekawego tam nie ma, zadnych schematow itp. jedynie bezpieczniki sa opisane i to moze byc przydatne. chociaz i to mamy na zaslepkach w aucie  :anarty

Offline tomwasz

• Toyot Pełzający
  • **
czesci do STARLET
« Odpowiedź #5 dnia: 12 Lipca 2005, 19:04:07 »
Poszukuje instrukcji do Starletki XLi z 1992r. Najlepiej po polsku, wzglednie po angielsku. W serwisie zaspiewali za nia 80 zl...

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl