Cudowna! Trzeba tylko się modlić żeby nie trafiła w złe ręce... :icon_pray: na szczęście cena może w tym pomóc
a co do cudów, to u mojego sąsiada stoi polonez z 92 roku z przebiegiem 25 (słownie: dwadzieścia pięć) kilometrów. Samochód ma siedzenia w folii i stoi w garażu.
no co tam, pochwalę się - u mnie w pokoju (!) stoi motorower simson sr2 z 1959 roku z orginalnym przebiegiem 52 km. ponad 40 lat przeleżał w szopie i jest w stanie idealnym nie licząc kilku rysek na bagażniku. miał w sumie dwóch właścicieli, jeden rocznik 1888 kupił go nówkę i zrobił około 25 km, sprzętu nawet nie zarejestrował ale przestał jeździć, bo mu się niewygodnie jeździło. krótko potem kopnął w kalendarz, motorower poszedł do szopy, a pod koniec lat '90 sąsiad wyrwał go podczas wyprzedaży, przejechał nim resztę kilometrów tak dla sportu i odstawił, żeby nie zniszczyć. mam gdzieś nawet prawo jazdy pierwszego właściciela. ja kupiłem go w 2003 (pojechałem po niego do tarnowa, znalazłem na allegro, przywiozłem go moją camry) i wstawiłem do mieszkania do pokoju. jak znajdę to wrzucę fotkę.