Autor Wątek: opadająca szyba w drzwiach kierowcy (F)  (Przeczytany 17508 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Duckling

• Gość
opadająca szyba w drzwiach kierowcy (F)
« Odpowiedź #15 dnia: 19 Czerwca 2005, 13:29:21 »
Cytat: Adam_Zg
czesc wszystkim jestem tutaj nowy i mam pytanko mam carine i malutki problem z szyba kierowcy, poprostu sie nie otwiera, wszystkie sa elektryczne i nie wiem czy pekla linka czy cos innego, ma ktos moze schemat budowy?thx z gory i pozdro dla wszystkich
Adam Zielona Gółra

Sprawdz polaczenia, bezpieczniki, moze cos sie poluzowalo na kostkach, albo zasniedzialo i nie przewadza... , tak czy siak bez zdjecia tapicerki ne, ne zrobisz... mozliwe, ze linka, mozliwe ze silniczek jest dead... ale nie ma innej mozliwosci sprawdzenia...
« Ostatnia zmiana: 21 Marca 2006, 13:01:33 wysłana przez danielo »

Adam_Zg

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 19 Czerwca 2005, 14:20:33 »
Cytat: Duckling
czesc wszystkim jestem tutaj nowy i mam pytanko mam carine i malutki problem z szyba kierowcy, poprostu sie nie otwiera, wszystkie sa elektryczne i nie wiem czy pekla linka czy cos innego, ma ktos moze schemat budowy?thx z gory i pozdro dla wszystkich
Adam Zielona Góra

Sprawdz polaczenia, bezpieczniki, moze cos sie poluzowalo na kostkach, albo zasniedzialo i nie przewadza... , tak czy siak bez zdjecia tapicerki ne, ne zrobisz... mozliwe, ze linka, mozliwe ze silniczek jest dead... ale nie ma innej mozliwosci sprawdzenia...

ok bede uwazal na super frooga:)))))) mam nadzieje ze mnie nie wyprzedzi:)))) a co do szyby to jednak linka niestety i to w takim miejscu ze szkoda gadac bede musial chyba jakas prasowalnica ja potraktowac bo pekla na samym laczeniu wiec o wydluzeniu lub skroceniu nie ma mowy

ok thx za pomoc:))
« Ostatnia zmiana: 21 Marca 2006, 13:02:01 wysłana przez danielo »

Duckling

• Gość
opadaj±ca szyba w drzwiach kierowcy (F)
« Odpowiedź #17 dnia: 19 Czerwca 2005, 14:29:53 »
Jesli tylko slimak jest ok, to wymien linke, z nowymi koncowkami... i bedzie ok...

Offline Perzan

• Toyot Zmotoryzowany
    • http://www.perzan.com
« Odpowiedź #18 dnia: 19 Czerwca 2005, 23:00:34 »
ok bede uwazal na super frooga:))))))

Kolejny złapany na 'you' :-DD

a co do szyby to jednak linka niestety i to w takim miejscu ze szkoda gadac

Poczytaj wątek o nietypowych usterkach. Wilis dokładnie opisał jak wymienić linkę :)
Pozdro.
« Ostatnia zmiana: 21 Marca 2006, 13:03:02 wysłana przez danielo »
*
*** Czytając forum często odnoszę wrażenie, że ludzie nie chcą aby im pomóc, choć wydaje się że pomocy potrzebują. ***
*
*
*** Try not. Do or do not. There is no try. ***
*

Adam_Zg

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 21 Czerwca 2005, 08:44:45 »
Cytat: Perzan

Poczytaj wątek o nietypowych usterkach. Wilis ładnie opisał jak wymienić linkę:)
Pozdro.

gdzie on jest bo narazie czuje sie jak Steve Wonder i nie moge nic znalezc tyle tych postow:)) ale thx za info bo wlasnie to linka poszla i nie wiem jak ja zalozyc:)

zawika1

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 21 Czerwca 2005, 08:55:13 »

... czuje sie jak Steve Wonder i nie moge nic znalezc tyle tych postow:)) ale thx za info bo wlasnie to linka poszla i nie wiem jak ja zalozyc:)

Tu masz linka Wonder   :-DD  .
Pozdrawiam.

topol

• Gość
Opadaj±ca szyba kierowcy - mam to samo
« Odpowiedź #21 dnia: 21 Czerwca 2005, 12:53:21 »
:cry:    :aduh

Adam_Zg

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 22 Czerwca 2005, 19:59:34 »
Cytat: Perzan

Poczytaj wątek o nietypowych usterkach. Wilis ładnie opisał jak wymienić linkę:)
Pozdro.

zrobilem linke i dziala wszystko ok u jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Wilis

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 22 Czerwca 2005, 20:15:26 »
Cytuj (zaznaczone)
zrobilem linke i dziala wszystko ok u jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Skorzystałes z mojego zawiłego opisu? Jeżeli tak to super, wielka satysfakcja że ktoś powiela moje autorskie rozwiązanie.
Pozdrawiam.

Adam_Zg

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 23 Czerwca 2005, 05:42:22 »
Cytat: Wilis
Cytuj (zaznaczone)

Skorzystałes z mojego zawiłego opisu? Jeżeli tak to super, wielka satysfakcja że ktoś powiela moje autorskie rozwiązanie.
Pozdrawiam.

szczerze mowiac to byly 3 podejscia bo linka pekla akurat w takim miejscu ze wszystko sie rozsypalo w rdobny mak:)najpierw zle odmierzylem i byla za krotka a potem to juz luzik:)kupilem zwykly drut stalowy za 60 groszy:))i dziala dziala:), jak to ktos napisal "Polak potrafi"....jeszcze raz thx i pozdro
Adam

Offline Katarina

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Re: Elektryczne
« Odpowiedź #25 dnia: 15 Marca 2006, 12:33:53 »
Cytat: Vieshczu
Ja tymczasem mam elektryczne i lewa z przodu czasem bardzo wolno idzie do góry. Zdarza sięnawet, że jeśli opuszczęją na sam dół to nie da rady ją z powrotem podciągnąć (muszęnaciskać guzik i bardzo mocno pociągać z góry) - zależy to od temp. (widocznie to coś co ją blokuje sięrozszerza i na odwrót). Chwilowo mi to nie przeszkadza, ale kiedyś będzie trza to wszystko nasmarować  :x .

Ja mam tak samo. Teraz jest troche lepiej, ale w zimęto też ręką podciągałem.
Ciekawe ile carinek jeszcze tak ma? Czyżby niedopracowanie?

W mojej to samo - oposcilem i troche sie zdziwilem gdy nie chciala wrocic do gory. A na dworze trzaskajacy mroz...
Pozdr

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl