blackninja chyba musialby dostac baaardzo spore rabaty zeby sie zamknac w tys zl! - nie sadze aby ktokolwiek dal taaki rabat komus od tak sobie......
po za tym to co podales tozupelnie inny sprzet (jesli chodzi o glosnik) - to jest infinity ktore potrafi zagrac!! - z tym malym ale ze juz dluzszy czas nie jest produkowane i moze byc problem z zakupem......
cos wiem na ten temat bo chcialem u siebie ten glosnik, ale nie mogelm go juz dostac (nie moglem od dystrybutora - tam mialbym z 30% taniej - a sklepy mnie nie interesowaly.....)
dlatego znajac Infinity Kappa Perfect 12.1 zdecydowalem sie na jego nastepce czyli Kappa 122.7 - no i zoonk - bo tak beznadziejnego glosnika dawno juz nie slyszalem!!!!!!!! - odrazu go wyslalem spowrotem do dystrybutora z podzeikowaniem za ten shit!

to tyle jesli chodzi o glosnik....
co do wzmaka to naprawde jest to baaardzo niska polka jakosciowa, niemowiac o tym ze w polaczeniu z kappa bedize to bez sensu bo na 100% mu nie podola!!!!! - to tak jak by miec S-classe z silnikiem od yarisa np....
nalezaloby poszukac czegos z malym zapotrzebowaniem na prad, np wlasnie JL z niskiej seri....
wiem jak to potrafi zagrac i za ta kase jest to naprawde dobry sprzet!!
12w3v2 to bardzo dobry glosnik - sam gram na takim - jednak przekracza on budzet - to kwota na calosc!;)
sorrki za literowki!
pzdr
-----EDIT
blackninja skoro pracujesz w jednej z 'takich' firm to chyba masz o tym jakies pojecie?? a skoro tak to czemu polecasz taki zestaw??
wiem ze kiedys takie zestawy byly popularne, jka przyjezdzal mietek do zakladu i mowi chcialbym cos wstawic....
to mu sie wstawia cokolwiek zeby gralo i heja.....
mi wydaje sie ze moge sie dosyc obiektywnie wypowiedizec, bo nie jestm z zadnej firmy itd....
skoro masz takie 'upusty' to zaproponuj cos sensowanego, bo przebitki sklepowe sa niewiarygodne!!!!
pzdr