Autor Wątek: STEROWNIK DO SZYB KIEROWCY I PASAŻERA E11  (Przeczytany 2943 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

RICARDO

• Gość
STEROWNIK DO SZYB KIEROWCY I PASAŻERA E11
« dnia: 06 Maja 2007, 18:41:14 »
WITAJCIE! SZUKAM SCHEMATU UKŁADU ELEKTONICZNEGO STERUJĄCEGO SILNIKIEM OPUSZCZANIA SZYB PRZEDNICH W COROLCE 98.CIĘŻKO ZNALEŹĆ NA SZROCIE SAM UKŁAD,NOWY W SERWISIE KOSZTUJE 1200 PLN.W TYM MOIM NASTĄPIŁO ZWARCIE I SPALIŁY SIE ŚCIEŻKI...MOŻE KTOŚ PORATUJE?DZIĘKI Z GÓRY!!!POZDRAWIAM RICO!

Offline marekw

• Toyot Chodzacy
Odp: STEROWNIK DO SZYB KIEROWCY I PASAŻERA E11
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Maja 2007, 22:27:06 »
na szrotach chodzą po 100.

RICARDO

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Maja 2007, 06:18:55 »
NO TAK...WIEM O TYM ZE CHODZĄ  NA SZROTACH I PO ILE.TYLE ŻE ICH TAM NIE MA,PRZYNAJMNIEJ NA JAPOŃSKICH SZROTACH W WAWCE.OBJEŹDZIŁEM TROCHĘ ICH..BYŁEM NAWET W WOŁOMINIE PO TĘ CZĘŚĆ ,TROCHĘ MNIE PARZYŁA W RĘCE ALE OKAZAŁO SIĘ, ŻE TO BYŁ UKŁAD OD E12 I JUŻ NIE PASOWAŁ WYMIARAMI I PODŁĄCZENIEM.DLATEGO ZAPYTAŁEM O SCHEMAT BO TEN MÓJ MOŻNA URATOWAĆ JESZCZE.TYLKO POTRZEBNY RYSUNEK BĄDŹ FOTKA OD STRONY ŚCIEŻEK. POZDRAWIAM

RICARDO proszę o pisanie małymi literami tj. w normalnie przyjętej formie, która obowiązuje na tym forum.
Pozdrawiam
Kryspin
« Ostatnia zmiana: 07 Maja 2007, 08:49:22 wysłana przez Kryspin »

RICARDO

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Maja 2007, 16:06:06 »
sorry forumowicze,sorry kryspin...wielkie litery były po raz ostatni... niemniej jednak problem sterowników pozostał...pomocy! prosze o jakies zdjęcie jakby ktos mógł ewentualnie tego układu..pozdrawiam

RICARDO

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Czerwca 2007, 19:44:14 »
Hej! nikt mi tu nie pomógł ,nie jest dobrze....na szrotach nie ma (przynajmniej stolicznych) sterowników,szukałem długo...mój koleżka pomógł mi naprawić  system otwierania szyb ,przy pomocy swojej wiedzy i doświadczenia GREGOR  JESTES WIELKI  ,I DZIĘKI CI ZA POMOC!!!!tutaj  dużo osób czytało ale nikt nie pofatygował sie żeby iść do swojego auta ,wyjąć układ i sfotografować go  aby mi przesłać zdjęcie na adress który bym podał. a już tekst "na szrotach chodzą po 100pln" jest żenujący... przydałby się adresik choć tego szrotu...pewnie zaraz rozgorzeje dyskusja na temat tego mojego wpisu ale mnie to już nie dotyczy ,miłej zabawy!!! :cheesy:
« Ostatnia zmiana: 22 Czerwca 2007, 11:14:52 wysłana przez Radex E9 »

Offline marekw

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Czerwca 2007, 21:45:16 »
trzeba mi było napisać pw a nie pieklić się, fotki mam w kompie :P

wawald

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 21 Czerwca 2007, 20:53:02 »
mam taki sterownik ale od wersji angielskiej tzn był zamontowany z prawej strony samochodu i jest odwrotny układ , za niewielkie pieniadze moge oddać
wawald

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl