Autor Wątek: Czy ktoś mogółby polecić jakiegoś Gazownika warszawa lub  (Przeczytany 6610 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jackald

• Gość
Czy ktoś mogółby polecić jakiegoś Gazownika warszawa lub
« dnia: 21 Października 2004, 01:12:36 »
Czy ktoś mogłby polecić jakiegoś Gazownika warszawa lub okolice. Chce założyć gaz do toyoty corolli 2000r plastikowy kolektor. Chciałbym sie dowiedzieć gdzie najlepiej to zrobić. Czy ktoś może poleca jakiś konkretny zakład??
« Ostatnia zmiana: 27 Października 2010, 13:56:05 wysłana przez Janmor »

Stiv32

• Gość
Czy kto¶ mog³by poleciæ jakiego¶ Gazownika warszawa lub
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Października 2004, 06:44:07 »
SCS na Laurowej  (okolice EC Żerań) - sa nieźli,, robie tam regulacje i wymiane filtra mojej instalki VSI Prins

goodbeer

• Gość
Czy kto¶ mog³by poleciæ jakiego¶ Gazownika warszawa lub
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Października 2004, 09:33:08 »
ja juz drugi samochod robie w Opaczy koło Ursusa na ulicy Różanej. Nie moge narzekac, a do tego nie sa najdrozsi no i terminy maja przyzwoite. Poza tym jezdze czesto na regulacje i jak na razie robia mi ja za friko. Wiec naprawde jestem zadowolony.
Zdroweczka zycze

RafaÂł

• Gość
Najlepsi gazaownicy w Warszawie na bemowie koło jednostki wojskowej. Adres dostałem od kumpla, jak znajde napisze

Offline jozef01

• Toyot Pełzający
  • **
Cytat: jackald
Czy ktoś mogłby polecić jakiegoś Gazownika warszawa lub okolice. Chce założyć gaz do toyoty corolli 2000r plastikowy kolektor. Chciałbym sie dowiedzieć gdzie najlepiej to zrobić. Czy ktoś może poleca jakiś konkretny zakład??

BRC f-ma "czakram" w-wa ul. maciejki - koło OBI przy Al. Krakowskiej. 2 lata gwarancji. Kumpel założył - zachwycony.
Ave'00- 2,0 D4D Sol  

Lwiecz01

• Gość
No cóż i ja swoje dorzucę- ul. Szpacza od Marsa na terenie takiej fabryki. Goście gazują przede wszystkim duże i silne auta. Ceny akceptowalne, goście sięznają na rzeczy.

eltech

• Gość
chyba siędo nich z moją Previą przejadębo mam niedaleko  :-DD

Andy111

• Gość
Ja robiłem swoją Previęna Spadowej 8 tel 6131398. Znają sięna rzeczy i z terminami też nie jest źle.
Pozd
Andy

eltech

• Gość
Byłem niedawno na Szpaczej to powiedzieli mi że owszem duże tak ale Previi nie

Bubu

• Gość
W radomiu zrobisz to najtaniej. P. Jerzmanski obok serwisu opla na ul. czarneckiego

mislaw

• Gość
MT gaz na Fieldorfa. Szef jest porządnym inżynierem i to co robi robi solidnie.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl