Autor Wątek: NASZE ZLOTY  (Przeczytany 182957 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

eltech

• Gość
NASZE ZLOTY
« dnia: 27 Października 2004, 00:20:32 »
Ponieważ Gosiek napisał  
Właśnie i to jest problem bo TKP jest klubem zrzeszającym miłośników marki Toyota a nie tylko Previi - więc każdy zlot/ spot jest spotem klubowym.

Jeśli chodzi o Warszawęto spoty odbywają sięw każdy czwartek o 19 w Sadyba Best Mall (wyjątek 28.10 kiedy to spotu nie ma a za to odbędzie sięspot 27.10 w Forcie Wola o 20).
Jeśli chodzi o ogólnopolskie to odbywają sięrównież co do szczegółów wszystko zależy od organizatora (którym może być każdy

proponujęnamawiać sie tutaj do uczestnictwa naszego w spotach i zlotach klubowych aby nie wyszło tak że przyjedzie jedna Previa. Niestety jest nas jako użytkowników mało i każde spotkanie to dobra okazja do obejrzenia naszych aut oraz wymiana opinii o autach. W końcu zawsze łatwiej podnieść fotel i pokazać paluchem o co chodzi niż robić zdjęcia i posyłać je mailem. Poza tym jak będzie na zlocie kilku kierowców Previi zawsze lepiej będzie o jakieś konstruktywne uwagi i wyjaśnienia. W końcu co dwie głowy ( albo i więcej ) to nie jedna[/b]

adamis

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Października 2004, 01:55:27 »
Nooo...Lechu!Pierwszy zlot Previi już był w Pruszkowie!Nawet sa dowody fotograficzne!
Pozdrawiam.Adam.

eltech

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Października 2004, 23:45:33 »
No właśnie. Niedługo może pojawią sie nawet jakieś zdjecia bo może uda mi sie je tu wrzucić. A do rodzinki kiedy sięwybierasz, to możemy zrobić zlocik nr 2. Tym bardziej że od tamtej pory troszku nas przybyło nieprawdaż ? :-DD  :aclap  :aslyer

Ambrozy

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #3 dnia: 31 Października 2004, 08:17:36 »
No i to własnie cieszy :)

Previa jest autkiem bardzo przyjemnym a malo jej uzytkownikow było tu swego czasu :)

pozdrawiam i dozobaczenia :)

Offline Gosiek

• Toyot Chodzacy
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #4 dnia: 31 Października 2004, 11:23:43 »
Cytat: eltech
No właśnie. Niedługo może pojawią sie nawet jakieś zdjecia bo może uda mi sie je tu wrzucić. A do rodzinki kiedy sięwybierasz, to możemy zrobić zlocik nr 2. Tym bardziej że od tamtej pory troszku nas przybyło nieprawdaż ? :-DD  :aclap  :aslyer

Foty znajdują sięna podforum Foty ze spotów lokalnych

eltech

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #5 dnia: 02 Listopada 2004, 00:00:50 »
Gosiek. dzięki za zdjęcia.

SEAT

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #6 dnia: 02 Listopada 2004, 17:20:06 »
Cytat: Ambrozy
No i to własnie cieszy :)

Previa jest autkiem bardzo przyjemnym a malo jej uzytkownikow było tu swego czasu :)

pozdrawiam i dozobaczenia :)

:abadgrin  A pierwszy z Previa byłem tutaj JA.
Tak mi sie przynajmniej wydaje.
Pozdro RW

eltech

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #7 dnia: 02 Listopada 2004, 17:53:47 »
No ktoś musiał być pierwszy. I dobrze. A jak tam w grodzie Kraka dużo jeździ naszych maszyn ? Bo jakoś tylko Ty siętu udzielasz.

Ambrozy

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #8 dnia: 03 Listopada 2004, 10:38:19 »
No chyba Seacie byłeś pierwszy :)

apropo ostatnio widzialem ładną Prewie i włozyłem jej za wycieraczke ulotke klubową :tonguepop

SEAT

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #9 dnia: 03 Listopada 2004, 18:12:55 »
No ktoś musiał być pierwszy. I dobrze. A jak tam w grodzie Kraka dużo jeździ naszych maszyn ? Bo jakoś tylko Ty siętu udzielasz.

Ostatnio doliczyłem sie 9 Previi w Krakowie.
Kilka z nich jest sprowadzonych z Niemiec a kilka z USA .
Pozdro RW

SEAT

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #10 dnia: 03 Listopada 2004, 18:22:10 »
A to moja fura:

Pozdro RW

eltech

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #11 dnia: 04 Listopada 2004, 01:18:23 »
O widzęże drugi rządek to pojedyncze fotele no i proszędwa szyberdachy to i pewnie klimka jest dwustrefowa.  Gdzie mojej furce do Twojej. Piękności

SEAT

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #12 dnia: 04 Listopada 2004, 08:24:17 »
O widzęże drugi rządek to pojedyncze fotele no i proszędwa szyberdachy to i pewnie klimka jest dwustrefowa.  Gdzie mojej furce do Twojej. Piękności

No niestety ale Cie zmartwie - KLIMY nie ma wogóle. :asmiliecry
A tak poza tym to wszystko jest super.

Pozdrawiam RW

eltech

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #13 dnia: 04 Listopada 2004, 20:00:26 »
no cóż zawsze możesz otworzyć okno, albo szyberdach. a tak na marginesie jak Ci sięte szyberdachy sprawują. Ja nawet myślałem czy nie założyć czegoś takiego u mnie. idealna sprawa na okresy przejściowe gdzie jest za chłodno na klimęa za ciepło w zamkniętym samochodzie. a przy otwartych szybach strasznie gwizda.

eltech

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #14 dnia: 04 Listopada 2004, 20:51:26 »
SEAT. kiedy widzaimy sięna zlocie co?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl