Autor Wątek: NASZE ZLOTY  (Przeczytany 183121 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bartek

• Toyot Pełzający
  • **
    • http://dzieciaki.com
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #60 dnia: 11 Kwietnia 2005, 07:19:19 »
trebor.b,  jak by co jestem za :)

gabrish

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #61 dnia: 11 Kwietnia 2005, 12:20:21 »
tu będziemy ustalać szczegóły co do następnego zlotu? W jakim terminie miało by to być?? :] ....

eltech

• Gość
nasze zlociki
« Odpowiedź #62 dnia: 11 Kwietnia 2005, 21:07:39 »
[/b]Trebor  napisał
Witam! Jestem częstym bywalcem forum, ale bardziej jako konsument przekazywanych informacji. Humanista z zawodu. Mam fajną metęna zlot. Można przyjechać z rodzinami. Dolny Śląsk jest bardzo atrakcyjny. Do dyspozycji jest ok.25 miejsc ( można coś dostawić). Cena za nocleg do dogadania w zależności od ilości osób (atrakcyjna). Jeżeli będzie zainteresowanie podam więcej szczegółów.Żeby nie było jeżdżęPREVIĄ. Mam nadzieję, że do ZOBACZENIA!
Trebor.B  

eltech

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #63 dnia: 11 Kwietnia 2005, 21:52:46 »
Panowie zawsze możemy coś ustalić. Ze Śląska jest Was kilku a i ja być może chętnie bym sięprzejechał.
Trebor napisz coś więcej o tym miejscu czyli : gdzie leży, jakie atrakcje dla dzieciaków i żon żeby sie nie nudziły wywodami technicznymi, bo jak to na zlocikach bywało wszyscy latali od samochodu do samochodu i porównywali co u kogo pod maską siedzi i jak sięjeździ. No i ile ta przyjemność będzie nas kosztować.

trebor.b

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #64 dnia: 12 Kwietnia 2005, 08:48:53 »
Miejsce to znajduje sięna DOLNYM ŚLĄŚKU (trasa Wrocław-Jelenia Góra ok.5 km od miasteczka BOLKÓW). W okolicy jest kilka zamków piastowskich i wiele innych atrakcji.
Jest to budynek starej poniemieckiej szkoły zaadaptowany do warunków mieszkalnych.
Nie ma wielkich komfortów, ale jest fajna atmosfera (informacja dla żon-są łóżka z pościelą,
ciepła woda, kuchnia do dyspozycji (lodówka, zmywarka).Jeśli chodzi o cenęto ok.20zł od osoby. W zalężności od wielkości rodzin do negocjacji.
Jeżeli będzie zaintersowanie umieszczęzdjęcia.
 Pozdrawiam  :lol:

gabrish

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #65 dnia: 12 Kwietnia 2005, 12:22:28 »
trebor.b, myśle że zdjęcia będąinteresowały wszystkich. Jak miałbyś problem z ich umieszczeniem to prześlij mi namaila mam troche miejsca na serwerze to wystawie. Pozdrawiam :)

eltech

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #66 dnia: 24 Kwietnia 2005, 23:33:42 »
Tak tak zdjęcia mile widziane ale może są jeszcze jakieś inne oprócz zamków atrakcje typowe dla płci pięknej

adamis

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #67 dnia: 26 Maja 2005, 14:39:28 »
Moja osobista płeć piękna raczej niechętnie wybiera sięna takie męskie pogaduchy o samochodach,dlatego może by tak ''bal samców''?

eltech

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #68 dnia: 28 Maja 2005, 21:58:29 »
No widzisz Adam to mamy podobnie, niby by pojechała ale 10 min potem ma chęć wracać do domu bo jej nudno

eltech

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #69 dnia: 28 Maja 2005, 22:31:00 »
No ale tak wogule to panowie zrobiło sięciepło i może by tak poważnie pomyśleć nad jakimś spotkaniem. Jakby co to propozycje miejsca spotkania zacznijcie przesyłać do mnie i potem sie je wszystkie zbierze i w jednym poście napisze żeby nie trzeba było szukać

mptoyo

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #70 dnia: 30 Maja 2005, 23:02:08 »
Panowie !!! a moze jakies spotkanko na stawach np. w zielonce / miejsce dowolne - w/g gustu/... dzieciaki maja sie gdzie bawic .. zony sie poopalaja a my jak ludzie zrobimy grilka i piwko ... tylko ekipe trzeba zwolac .... ja daje siebie wraz z rodzinka + frenda z laska i carinka E ... moze jeszcze zwerbuje kolesi z klubu renaulta espase...

pozdrawiam
marcin

trebor.b

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #71 dnia: 30 Maja 2005, 23:37:14 »
Cytat: eltech
Tak tak zdjęcia mile widziane ale może są jeszcze jakieś inne oprócz zamków atrakcje typowe dla płci pięknej

Też jestem za męską imprezą. Nie wiem, czy zdjęcia są facetom tak bardzo potrzebne. Jeżeli
jednak sięuprzecie, to wam paręfotek podeślę. Przemyślcie to! Przecież nie spotkamy sięby oglądać dom tylko SAMOCHODY!!! Myślę, że moja oferta jest tego warta. :roll  
Do zobaczenia :lol:  :lol:  :lol:

gabrish

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #72 dnia: 31 Maja 2005, 10:04:17 »
Daleko jest Zielonka od Krakowa? No przejechał bym sięobaczyć jak inne autka sięsprawują itp. Ale moja pali troszkęi musze oszczędzać na odległościach...

Sylwester

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #73 dnia: 31 Maja 2005, 10:32:50 »
Dużo ogladałem fotek ze złotów Previ (estimy) w Japoni.
Bardzo fajnie tam sobie to rozwiązali. Spotykaja sie całymi rodzinami.
Kobiety przeważnie zajmuja sie wypoczynkiem i kuchnią a faceci dłubia przy swoich autach.
Rozkładaja przenośne warsztaty i wpólnymi siłami naprawiają, tuningują, bryki.
Pózniej oceniają swoje dzieła a to wszystko w miłej atmosferze. Tylko tam dostep do części jest ogromny
i relacja zarobki a ceny częsci też inna :cry:

:adremel Ja jestem za zlotem i chetnie przyjade tylko miejsce trzeba wybrać w miare
neutralne żeby kazdy miał choć troche przyblizoną odległość.  :drink

eltech

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #74 dnia: 01 Czerwca 2005, 00:17:09 »
Gabrish Zielonka jest pod Wawką więc dość daleko od Ciebie.
Marcin, te jeziorko nie jest za wielkie i z parkingiem kłopot więc pewnie nie przejdzie,
nieraz jak jest ciepło to przejechać tamtędy nie można taki tłok.
Sylwek masz całkowitą rację, i z częściami i kasą i miejscówką.
Myślęże można byłoby ruszyś w kierunku Śląska ponieważ dwie najwieksze grupy użytkowników to Wawka i Śląsk, a więc może gdzieś po drodze, jakaś rzeczka , jeziorko z parkingiem. Jak ktoś jeździ na tej trasie to niech coś podpowie. Ja osobiście widzętam miejscówkępod Piotrkowem ale o tym pisałem już nieco wyżej a nawet jest tam gdzieś link żeby sobie miejsce obejrzeć. Jest tylko jedna wada - brak wody w tym rejonie

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl