Autor Wątek: Komputer pokładowy - Ave T25  (Przeczytany 55179 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Looke

• Gość
Odp: Komputer pokładowy - Ave T25
« Odpowiedź #60 dnia: 16 Maja 2007, 16:54:05 »
Lol...... mamy ten sam silnik model i co ? do mnie też nic nie dotarło... dziwna sprawa..... :huh: :huh:

Pawel777

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: 22 Maja 2007, 11:17:07 »
Bardzo dziwna.
Dzis mam wymiane kompa, beda na pewno testy na reset kompa oraz wyniki na forum.

Nastepna dziwna sprawa - na karcie mi wpisali:
- wymiana komputera(czesc zamowiona),
- wymiana zegarow ???  dopytam sie przy odbiorze po co i na co ...
I porusze jeszcze sprawe spalania rezerwy i baku.

Ostatnio jechalem dlugo, az wskazania spadly do 0km, wskazowka od rezerwy tez. Przejechalem jeszcze z 5-10km do stacji
i zatankowalem jedynie 52l - jak na 60l zbiornik to bardzo malo, a nikt mi nie powie, ze 8l to mi pod korek wejdzie(ukryta rezerwa
czy zle dostrojenie komputera?).
« Ostatnia zmiana: 22 Maja 2007, 11:18:56 wysłana przez Pawel777 »

Qba

• Gość
« Odpowiedź #62 dnia: 22 Maja 2007, 16:22:18 »
Ostatnio jechalem dlugo, az wskazania spadly do 0km, wskazowka od rezerwy tez. Przejechalem jeszcze z 5-10km do stacji
i zatankowalem jedynie 52l - jak na 60l zbiornik to bardzo malo, a nikt mi nie powie, ze 8l to mi pod korek wejdzie(ukryta rezerwa
czy zle dostrojenie komputera?).

Ukryta rezerwa. Taki "efekt psychologiczny", żeby kierowca w trasie (tam, gdzie stacje benzynowe nie stoją co drugie skrzyżowanie) nie wysuszył zbiornika.

Offline CUinHell

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #63 dnia: 03 Sierpnia 2010, 21:48:57 »
W mojej AVE wyświetlacz padł całkiem, nie świeci, nic nie pokazuje. Czy komuś zdarzył się taki przypadek, wyświetlacz do wymiany, czy cuś innego?
Dodam, że auto bardzo długo stało, przejechałem się ostatnio ok 150 km i było ok, po tygodniu znowu chciałem go ruszyć i dupsko, nie świeci. Jakieś rady?
Raz na wozie, raz w nawozie.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl