Autor Wątek: Camry 96 zaciety zamek schowka  (Przeczytany 7629 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Arek_R

• Gość
Odp: Camry 96 zaciety zamek schowka
« Odpowiedź #15 dnia: 25 Listopada 2007, 02:16:28 »
bylem dzisiaj w firmie co otwiera zmaki i nie potrafili tego otworzyc :( mowili ze trzeba bedzie rozwalic zamek a jak chce nowy to musze sam sobie gdzies poszukac taki zamek bo oni nie maja
No to slabi sa. Poprostu nie chcialo im sie dlubac i tyle.

hideharu

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 25 Listopada 2007, 15:33:17 »
dlubali ponad pol godziny i nie mogli nic zrobic, mowili ze cos tam zablokowalo sie i nie da sie nic z tym zrobic. No szkoda :furious3:

Offline Miche

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #17 dnia: 25 Listopada 2007, 15:51:58 »
Czyli wiertarka zostaje :) a zameczek na szrocie poszukaj lub na allegro z rozbiórek 
Focus II 1,6 :)

Arek_R

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 28 Listopada 2007, 13:21:08 »
Dwa dni temu padla mi stacyjka. Bylem u fachowca kosztowalo to 120pln. Facet otwiera uszkodzone zamki itp , pokazalem mu schowek w Camry i powiedzila ze jak jest dobry fachowiec to da rady , wystarczy ze wie jak zbudowany jest zamek, wtedy wiec co i jak wlzyc i przekrecic. Taraz naprawie sie stacyjki nawet po wlamanich a koszt jest nieprownywalny z nowa, a na dodatek zostaje ten sam kluczyk. Moze poszukaj jeszcze kogos.

hideharu

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 28 Listopada 2007, 14:47:53 »
ok Arek dzieki, jeszcze poszukam innych specow :D bo tamci cos kiepscy byli widocznie albo im sie nie chcialo grzebac bardziej :P bo troche mi szkoda od razu niszczyc zamka

Offline niger

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #20 dnia: 06 Grudnia 2007, 18:44:24 »
ja mam to samo też nie moge zamknąc schowka na kluczyk,ale nie biore tego sobie do głowy bo nie mam potrzeby zamykac schowaka wiec luzzzik :-)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl