Z tego co wiem to nik na forum nie posiada takiego zestawu w swojim Yarku

Myślę że jest tego kilka powodów:
1)Nie ma gdzie wsadzić radia o grobości 2DIN, co prawda wydaje mi się że kiedyś widziałem zdjęcie takiej ramki do Yarisa. Ponoc można ją było kupic w ASO co było dla mnie potęrznym szokiem. Istnieją również modele odtwarzające DVD o góbości 1DIN ale należą one do rzadkosci, pozatym w Yarku z pewnoscia nie sprawdził by się wysuwany wyswietlacz w ktory czesto sa takowie radia wyposarzone.
2)Seryjnie w Yarku nie ma styłu miejsca na głosniki czy to w wersji 3D czy 5D, jedyną alternatywą nagłośnienia tyłu jest wsadzenie czegoś w półkę.
3)Zagłówki w Yarisie są dość płytkie i istnieje uzasadnione ryzyko że zwyczajnie monitory LCD nie wejdą w zagłówki.
4)Co tu kryć Yaris jest najtańszym(oprócz Aygo) współczenie produkowanym modelem TOYOTY, a wiec i własciciele nie są skłoni inwestować w nią sporych sum(zwłaszcza w zestawy Video bez ktorych spokojnie można się obejść)
5)Yaris nie jest samochodem rodzinym(w porównaniu do AVE) a wiec rzadko podrózuja nim pasażerowie na tylnej kanapie, toteż rzadko przydawał by się taki sprzęt.
Istnieją również uniwersalne zestawy które można zamontować w każdym samochodzie(LCD przypinane na rzepy do zagłówków i mini odtwrzacze DVD podłączane do gdniazda zapalniczki) ale przeciez nie oto nam tutaj chodzi