Autor Wątek: Skuteczne zabezpieczenia antykradzieżowe  (Przeczytany 78996 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Admin

• Gość
Odp: Skuteczne zabezpieczenia antykradzieżowe
« Odpowiedź #165 dnia: 03 Października 2006, 13:48:53 »
Wszystko da sie obejść. Nie ma zabezpieczenia na 100% jedynie co można to utruniać zycie. Fakt ze odciece pompy to oklepany pomysł, ale zastanówmy sie co łatwiej zrobić, siegnąc pod maske i kablem odpalić rozrusznik czy tez poprostu popchnąć fure czy dostac sie do pompy zeby podłaczyć jej dodatkowe zasilanie jak 3 miejsca dalej stoi takie samo auto bez tego zabezpieczenia ?

Offline szybki

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #166 dnia: 03 Października 2006, 13:59:30 »
Admin musze przyznać ci racje ale ciągle myśle o kompie.
P.S to autko to AVE 03' D4D (niestety nie moje :( )

Admin

• Gość
« Odpowiedź #167 dnia: 03 Października 2006, 14:28:59 »
Pozostaje problem co odciąć. Zasilanie odpada bo stracisz wszystkie dane, mozna by odciąć jakieś czujniki, tak zeby silnik nie odpalił i CE sie zapalił. Oczywiscie trzeba by potem bład skasować, lepsze to niz brak samochodu. Oczywiscie pzostaje opcja przyjadą z lawetą ale na to juz nie ma zabezpieczenia :(

lennox

• Gość
« Odpowiedź #168 dnia: 07 Października 2006, 20:38:13 »
siema dziewczyny :) pisze w tym dziale poniewaz tu uczeszczalem;]]]mam pytanie czy ktos z  was zna jakies dobre firmy i alarmy????

ps.dzis jechalem po ponad 2 miesieczniej przerwie camrakiem.........hmmmmmmmmmmmmm wiecie co sadze :-\

rmoteka

• Gość
« Odpowiedź #169 dnia: 08 Października 2006, 08:36:12 »
Ja mam DIY, ale marka raczej nie ma znaczenia. Raczej funkcje i możliwości. No i czy przypadkiem ubezpieczyciel nie ukochał sobie jakiejś marki albo nie postawił warunków że alarm ma mieć jakieś dodatkowe certyfikaty. A jeżeli chodzi o bezpieczeństwo to proponuję wściekłego pitbula do środka i będziesz mógł spokojnie spać. ::)

lennox

• Gość
« Odpowiedź #170 dnia: 08 Października 2006, 15:26:06 »
tak sie sklada ze jak mieszkalem w pl mialem pitbulla i boksera.....pieskie zostawialem w samochodzie jak szedlem do sklepu,szyby uchylone i autko otwarte i nic sie nie balem,ale czasy sie zmienily i musze wstawiwc jakis alarm

darku

• Gość
« Odpowiedź #171 dnia: 08 Października 2006, 20:13:42 »
A moze tak challanger? :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl