Ze srebrnymi wstawkami chyba są tylko SOL, ale obecnie to możesz dostać takie wypaśne folie na konsole (struktura jak carbon, aluminium itp.) że nie uważałbym tego za główny atut przy zakupie samochodu

Nawet się jeszcze nie zastanawiałem nad ceną

W tym tygodniu zdecyduję czy kupuję cóś nowego, jak tak (a raczej tak), to wtedy sprzedaję Rollkę.
Sam szukałem dobrego egzemplarza prawie pół roku (!), w wielu coś nie grało, w końcu wziąłem ten.
Jest to rocznik 2003, bodajże z czerwca.
Kupiona w Salonie, serwisowana tylko w ASO (oczywiście książka jest), jestem II właścicielem. Pierwszym była kobieta, kupiła ten samochód w leasing, niewiele jeździła.
Wersja 3-d HB, 1.6 benzyna, manual, obecny przebieg to 71.600km.
Kolor czerwony, wyposażenie Terra + klima, czyli moim zdaniem wszystko co potrzebne w samochodzie.
Wyposażenie szczegółowo:
Autoalarm
Centralny zamek
ABS
Elektryczne lusterka
Elektryczne szyby
Immobilizer
Antynapad
Klimatyzacja
Komputer pokładowy
2x Poduszka powietrzna
Radio+CD (fabryczne)
Wspomaganie kierownicy
Z mojej strony:
wymienione wszystkie płyny na Mobil, wszystkie filtry, wymienione łożyska w skrzyni (częsta przypadłość tej wersji - problem masz już z głowy) - w/g mechaników jest duże prawdopodobieństwo że fabryczny Castrol w skrzyni jest fatalny - po wymianie łożysk i zalewaniu mobilem problem znikał.
Przy 60.000km wymieniłem wszystkie tarcze i klocki, żarówki przód i tył, wycieraczki itp. itd.
Dla mnie samochód zawsze musi być w 100% sprawny - taką mam zasadę

Po zakupie dołożyłem przednią atrapę i spojler na klapę TTE, czujniki cofania z tyłu, oryginalną ozdobną końcówkę wydechu, czarne listwy boczne polakierowałem pod kolor - samochód od razu ładnie się prezentuje.
Załączam zdjęcie - jedyne jakie mam

Samochód garażowany.
U profesjonalnego tapicera (robił np. Lamborghini i Rolls-Royce, a także Corollę Pankuby

) obszyłem skórą kierownicę (skóra perforowana), podłokietnik i mieszek. Dodatkowo założyłem skórzany drążek zmiany biegów Toyota Racing Development (TRD).
Jak widzisz wszystko na oryginalnych, bądź najlepszych częściach.
Dopieszczone jeszcze wiele drobiazgów.
Komplet opon na lato i zimę, obecnie miałem kupić alufelgi - mam piękne 17' od znajomego, OZ z limitowane serii - nawet robiłem przymiarkę i załączam zdjęcie

Mam już nawet rozpiskę pasujących rozmiarów opon.
Przejdźmy na priv - bo jeszcze mnie ktoś zlinczuje.