Autor Wątek: Wał napędowy ?????????????  (Przeczytany 11869 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gabrish

• Gość
Wa³ napêdowy ?????????????
« Odpowiedź #15 dnia: 19 Stycznia 2005, 13:43:17 »
Ostatnio patrzyłem pod spód i....i już chyba dyfer musze wymieniać bo olejem chlapie wszędzie tak że już po "ptokach"!! :( ale teraz zrobiłem przednie zawieszenie i teraz nic sięnie tucze :) nie licząc klapy tylniej <lol>

gabrish

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 21 Lutego 2005, 15:02:57 »
Noooo... :) Powymieniałem łożysko przy silniku i symeringi <czy jakoś tak :| > Ale chyba jeszcze będe musiał te inne łożyska powymieniać bo....chałas jest ale o wiele mniejszy i pojawia sięna jałowym biegui na 5b przy dużych prędkościach, wcześniej zaczynał sięprzy 30km/h i nigdy sięnie kończył tak że jest lepiej. I chciałem zapytać o taki drobiazg jak takie gumy do tyłu przy tylniej klapie po obu stronach, one chyba mają zapobiagać nadmiernemu pracowaniu klapy w czasie jazdy? Spodkał sięktoś z tym? Ceny? To badziewie jest i na klapie i na "futrynie" i jedno spasowuje siędo drugiego. Do ASO nawet nie ide bo w okolicach jest chłodna obsługa nie wspominając o cenach, które wywingowały sięzawysoko ;)  Pozdrowienia i bezawaryjnej jazdy :)

eltech

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 21 Marca 2005, 01:18:19 »
Te gumy to są chyba odbijacze i opory jednocześnie czyli jak walisz klapą żeby Ci sięlakier nie poodbijał - tak sądzę

adamis

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 21 Marca 2005, 15:10:40 »
U mnie nie ma nic takiego.

gabrish

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 22 Marca 2005, 14:12:37 »
Nie no położyłem podkładki pod gumy na klapie i już jest ok :) Po problemie. Są ciaśniejsze i już trzymają tak jak należy :0

eltech

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 22 Marca 2005, 21:00:33 »
czyli dobrze mówiłem

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl