Autor Wątek: Jakia firma dostarcza Toyocie uszczelki pod głowicę (jakie są dobre?)  (Przeczytany 1741 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

grzechuuu

• Gość
witam, mam pytanie, byłem ostatnio sie dowiedziec po ile uszczelki do mojej camry są w ASO (jedna 188zł  druga 280zł) . teraz mam pytanie , jaka firma dostarcza toyocie te uszczelki?  bo sądze ze w toyocie płace polowe ceny za to ze jest na niej znaczek TOYOTA. 

i jakiej firmy jeszcze polecacnie? w ostatecznosci kupie te oryginały z ASO.

Offline maniek_ls400

• Toyot Chodzacy
    • Integrator usług telekomunikacyjnych
Od razu kup 'ostateczność' unikniesz wymiany lipnej uszczelki po małym przebiegu.. chyba, że auto niedługo idzie na sprzedaż wtedy oszczędzaj na naprawie..
Wymiana uszczelki pod głowicą to nie tania zabawa - koszty robocizny i części 'wokoło' głowicy więc lepiej wydaj te 400 niż oszczędzisz parę zeta a za rok będziesz robił głowice od nowa :-(
Bye bye LS430 nastał Niemiec W221 S500 i jest dobrze..

grzechuuu

• Gość
głowice rozebrałem sam a czyszczzenie, i dociernie głowic  zając sie kolega  który pracuje w takim zakładzie wiec naqrzie mam za darmo wsio  i tylko za czesci pła ce  dlatego pytam, a pytam tez dlatego  bo jestem ciekawe z jakiej firmy toyota bierze swoje uszczelki?

coupe123

• Gość
Witam,

Mój mechanik poleca niemieckiego Elringa. Komplet od głowicy w góre do 3vz-fe ok 380pln ( po rabacie)

Pozdrawiam

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl