Autor Wątek: CAMRY 2008 2,4 VVTI POMOCY  (Przeczytany 4572 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marek12-20

• Gość
CAMRY 2008 2,4 VVTI POMOCY
« dnia: 29 Października 2008, 14:41:53 »
WITAM WSZYSTKICH KUPIŁEM CAMRY W USA MAM JUSZ JA W DOMU I MUSZE WYMIENIC LAMPY NA EUROPEJSKIE NAPISZCIE GDZIE KUPIC JA KIES TUNINGOWE BO NOWE SA STRASZNIE DROGIE A NA ALLEGRO JESZCZE NIC NIEMA POZDRAWIAM   <narka>

Offline barte.k

• Toyot Spamer
    • Lotniczo!
Odp: CAMRY 2008 2,4 VVTI POMOCY
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Października 2008, 14:47:52 »
« Ostatnia zmiana: 29 Października 2008, 14:50:27 wysłana przez barte.k »
Szerokości Kuba!

today tomorrow TOYOTA

janmor

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Października 2008, 15:11:07 »
WITAM WSZYSTKICH KUPIŁEM CAMRY W USA MAM JUSZ JA W DOMU I MUSZE WYMIENIC LAMPY NA EUROPEJSKIE NAPISZCIE GDZIE KUPIC JA KIES TUNINGOWE BO NOWE SA STRASZNIE DROGIE A NA ALLEGRO JESZCZE NIC NIEMA POZDRAWIAM   <narka>

Też swego czasu kupiłe mautko w USA i raczej powymieniaj wszystkie płyny w niej niz lampy ;) prawdopodobnie już jestes po przeglądzie technicznym? ja jeździłem na amerykańskich 5 miesiecy i nie miałem problemów więc nie jest to rzecz najwazniejsza.

pozdrawiam

p.s nie pisz z wielkiej litery bo to krzyk  :grin:

angli

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Października 2008, 00:16:39 »
Ja również sprowadziłem sobie nówkę model 2009 - zaraz po ocleniu w Urzędzie w Rzeszowie - podjechałem do stacji diagnostycznej obok i nie miałem żadnych problemów (poza odczytaniem VIN-u - bo według niego data produkcji to 2009 :-)) Podbili mi na 3 lata mimo, że mieszkam w Krakowie!
Proponuję znaleźć normalną stację diagnostyczną.
Mogą się czepiać tylko postojówek- bo są razem z kierunkowskazami, ale to może przejść. Reszta jest OK.
Pozdrawiam
Andrrzej

olo23

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 30 Października 2008, 10:05:01 »
Cytuj (zaznaczone)
WITAM WSZYSTKICH KUPIŁEM CAMRY W USA MAM JUSZ JA W DOMU I MUSZE WYMIENIC LAMPY NA EUROPEJSKIE NAPISZCIE GDZIE KUPIC JA KIES TUNINGOWE BO NOWE SA STRASZNIE DROGIE A NA ALLEGRO JESZCZE NIC NIEMA POZDRAWIAM

Nie przejmuj się tymi lampami. Moja camry też pochodzi zza oceanu i jeździ bez wymiany lamp już 14 lat po Polsce bez problemów. Lewy reflektor delikatnie obniżył mi facet na stacji diagnostycznej żeby nie oślepiać kierowców z naprzeciwka i w drogę...

marek12-20

• Gość
dzieki
« Odpowiedź #5 dnia: 31 Października 2008, 17:54:41 »
dzieki za te informacje JANMOR napisz czemu wymienić płyny czy tam są inne a co do lamp ja jestem z chojnic i zadna z staci diagnostycznych nie chce podbic i przeglądu chore prawda poprubuje gdzie indziej napiszcie jak sie sprawuje to auto i naco uważac szczegulnie

Offline Camry 2.2

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Listopada 2008, 07:02:27 »
Diagnosta obecnie nie dopusci lamp reflektorowych do uzytku jak niebedzie oznaczenie EU. Dawniej moglo tak byc i moze przetrwac dodzisiaj,ale dzisiaj pierwsza rejestracja niestety musi byc zgodna z wymogami unijnymi.
Pzdr.Camry 2,2

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl