Autor Wątek: motostat.pl  (Przeczytany 4023 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

nJaro

• Gość
motostat.pl
« dnia: 18 Grudnia 2008, 13:06:56 »
Zapraszam do odwiedzin i korzystania ze stronki, dzięki niej już niedługo dowiesz się ile tak naprawdę kosztuje kilometr jazdy Twoim samochodem, ile tak naprawdę pali i ile w niego włożyliście pieniędzy. Już wkrótce uruchomiona zostanie przypominajka o racie za ubezpieczenie, o przegladzie czy o wymianie oleju.
Serwis jest stosunkowo młody ale rozwija się bardzo prężnie. Serdecznie zapraszam i z góry przepraszam jeżeli ktoś potraktuje to jako spam, ale widzę że wiele osób korzysta z sygnaturki ze strony prowadzonej za naszą zachodnią granicą, więc pomyślałem czemu by to nie miałoby być po polsku.
Mam nadzieje że zarząd klubu będzie skory do współpracy.
Jeszcze raz zapraszam
http://motostat.pl - Miej wydatki pod kontrolą

Dagon

• Gość
Odp: motostat.pl
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Grudnia 2008, 14:09:50 »
Reklama ;] ... Tak, myślę, że to spam ;]
Osobiście polecam SpritMonitor... Trochę lepiej to rozwiązane i ciekawe opcje konfiguracji ;] Dodatkowo spora baza danych co pozwala na bardzo ładne zestawienie ze średnią spalania "w populacji".

Co do reklam itd. to ja prowadząc badanie robiłem tak, że najpierw pisałem do zarządów for a po uzyskaniu zgody zamieszczałem stosowny temat. Na przyszłość proponuję taką drogę. (Wnioskuję, że zrobiłeś "na odwrót" z uwagi na Twoje przedostatnie zdanie, jeśli się mylę, to przepraszam).

nJaro

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Grudnia 2008, 14:24:28 »
wiadomo ze gusta sa rozne, mam nadzieje ze za pare miesiecy kiedy serwis bedzie bardziej rozbudowany a baza wieksza przekonasz sie do naszego - polskiego rozwiazania

oczywiscie jezeli moderator uzna to sa spam, ktorego osobiscie tez nie lubie - to stosownie temat wymoderuje
licze jednak na wyrozumialosc bo posta tego traktuje raczej jako informacje dla ludzi ktorzy szukaja polskiego rozwiazania

nJaro

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Stycznia 2009, 00:26:53 »
dla zainteresowanych i na dowód że serwis nie śpi
Ostatnio dodane:
- import kosztów paliwa ze spritmonitora
- przypominajka
- doszło sumowanie kosztów które już wkrótce będzie bardziej szczegółowo pokazane
- pokazała się opcja "ulubione" - gdzie można dodać najbardziej interesujące nas pojazdy, albo autka znajomych
- po najechanie na sumę tankowania wyświetlana jest cena za litr
- podświetlanie linii w tabeli
- przesyłanie wiadomości między użytkownikami
- przy podglądzie statystyk pojazdu pokazuje również 4 podobne samochody
- na stronie głównej dodano pokazywanie 4 ostatnich dodanych
- do wyboru 3 kolory sygnaturek ...

jeżeli macie jakieś sugestie, propozycje, uwagi to są one wszystkie mile widziane

janmor

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Stycznia 2009, 07:55:06 »
Witam,

Pomysł ciekawy i rozwojowy. W dobrym tonie by było wczesniej zapytać czy można reklamę dodać na forum - moderatorzy są widoczni więc z tym nie byłoby problemu.

Jak sam zauważyłeś nie wycieliśmy Twojego tematu od razu po założeniu - czekalismy na reakcję z Twojej strony.

Co do podpisów w profilu jest to osobista sprawa a miejsca zawieszania url zależą od właściciela profilu - oczywiście w zakresie ustalonych ram.

Reklamy na forum sa dozwolone tylko i wyłącznie za nasza zgodą. Spam nigdy.

Dlatego temat zamykam.

Pozdrawiam

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl