Autor Wątek: instalacja klimatyzacji w rav4 /2002 r  (Przeczytany 3409 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mariuszp

• Gość
instalacja klimatyzacji w rav4 /2002 r
« dnia: 09 Sierpnia 2009, 17:27:00 »
Witam,
Kupuje właśnie RAVkę, problem tylko takie że ta co mi się podoba nie ma klimy. wiem że można założyć (w ASO powiedzieli mi od 6k) - zna ktoś może jakies inne zakłady gdzie cena nie będzie tak zaporowa? Najlepiej w zachodniopomorskim, ale może być też gdzieś indziej - zawsze można podjechać.

Pozdrawiam
Mariusz

Offline eddie

• Toyot Spamer
Odp: instalacja klimatyzacji w rav4 /2002 r
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Sierpnia 2009, 18:44:55 »
raw zakladal klime w swojej Ravce, podejrzewam ze w okolicy Elbląga, uderz do niego na priv, na pewno pomoze.
      "Ty się nie wpier****j, bo nie wiesz gdzie barykada jest"

Offline raw

• Toyot Chodzacy
Odp: instalacja klimatyzacji w rav4 /2002 r
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Sierpnia 2009, 10:10:52 »
Skoro nie masz klimy w aucie to domyślam się że posiadasz taki sam silnik jak ja czyli 1,8. Do tych silników ciężko jest z gratami ponieważ nie dużo ich jeździ.

Cena 6K to za same graty do klimatyzacji + do tego musisz doliczyć montaż jeśli chciałbyś w ASO wszystko robić.

Ja swoja klimatyzacje znalazłem na allegro. Do każdego człowieka który pisał w aukcji że posiada dużo części do rav4 dzwoniłem i się pytałem aż w końcu trafiłem na gościa który miał to co potrzebowałem czyli kompletnej klimatyzacji. Kompletna klima kosztowała mnie 3 tyś zł. Montaż przeprowadziłem we własnym zakresie. W ASO podobno za montaż klimy wzięliby ok 500 PLN.

Jeżeli jesteś nadal zainteresowany tematem to odezwij się na priv.
W domu mam  gdzieś spis gratów które wchodzą w skład kompletnej klimatyzacji.

Pozdrawiam

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl