Autor Wątek: Alarm -nie działa  (Przeczytany 9114 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline redbull

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Alarm -nie działa
« Odpowiedź #15 dnia: 09 Grudnia 2009, 12:36:16 »
mialem teraz chwile przerwy w robocie i poszedłem zrobić lekką rozkimnke demontażu tej oslony i jak narazie zlokalizowałem cztery śruby które mogę ją trzymać dwie na górze(za zaślepkami) i dwie na dole pytanie  czy są jeszcze jakieś dodatkowe niespodzianki typu zaczepy etc. ? pozdrawiam.
była camry le 2.2 usa
był avalon I xls 1mz canada

Offline niger

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #16 dnia: 09 Grudnia 2009, 21:54:40 »
Są zaczepy dlatego musisz to robic spokojnie i bez pospiechu bo jak połamiesz zaczepy to potem ci bedzie wszystko trzeszczeć podczas jazdy czego bardzo osobiście nie lubię.Zdemontuj środek schowka i będziesz już w domu że tak powiem :-)

tomek1983

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 09 Grudnia 2009, 22:44:57 »
mi przestal dzialac centralny i wszystkie szyby.Sprawdz bezpieczniki,ale najpierw sprawdz oslone gumowa.Stawiam ze ci sie kable przelamaly.U mnie tak bylo.Sprawdz to.I mysle ze to mial na mysli Marcin piszac poczytaj moje posty,kilkanascie juz takich widzialem.Poszukaj.

Offline redbull

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #18 dnia: 14 Grudnia 2009, 18:18:36 »
Wreszcie dotarłem do tego bezpiecznika - był zjarany, kupiłem dzisiaj w ASO za całe 21,41 i wszystko działa jak należy <brawo> <taniec>, na razie wstrzymuje się jednak ze skręceniem wszystkiego aby nie rozkręcać po raz drugi gdyby znowu sie zjarał  :roll: wtedy już będzie gorzej...pozdrawiam i dzięki za pomoc
była camry le 2.2 usa
był avalon I xls 1mz canada

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl