Autor Wątek: Używana carinka (F)  (Przeczytany 16553 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pan_CzÂłowiek

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #15 dnia: 23 Stycznia 2005, 22:30:06 »
A teraz możecie przeżyć zawał albo i nie. Wczoraj wracałem z ojcem z poznania i kiedy już byliśmy na drodze zapaliła si e kontrolka CHECK ENGINE ale wszysko było dobrze samochód przyspieszał normalnie nie gasł i odpalał bez nieczego. Keiedy zadzwoniliśmy do eurocare powiedzieli że mamy siętym nie przejmować i natychmiast skontaktować sięz ASO. :shock:
jechaliśmy do bygoszczy (150 km) i też nic sie nie stało. Jedyny objaw to zjadł troche wiecej paliwa. Ale to może było spowodwoane przez zimno. Moje pytanie brzmi Co to jest????
Avensis 2003 1.8 40.000km ( mam nadziejęże nie jestem natrętny :D )

Rafik

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #16 dnia: 23 Stycznia 2005, 22:48:45 »
Pewnie sonda lambda

wwtcka

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #17 dnia: 24 Stycznia 2005, 19:38:53 »
Cytat: Pan_Człowiek
Już kiedyś dałem taki temat, ale Bóg wie gdzie sie podział  Ale do rzeczy. Chce kupić Carine E 92'r czy nie rozleci mi sie np na trasie jak bede szaleć (100- 200 km/h). Bo jakby co to mogękupić nowszy model.

ja wychodzęz założenia że lepiej kupić drożej Carine II ale w dobrym stanie niż za małe pieniądze zmęczoną E, w którą potem będziesz wkładał fortunę, można oczywiście kupic 92 w idealnym stanie ale kosztować będzie pewnie ok 20 tys zł a to już bardzo drogo jak na ten rocznik

CarinaGTI

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #18 dnia: 24 Stycznia 2005, 20:40:58 »
Cytat: wwtcka
Już kiedyś dałem taki temat, ale Bóg wie gdzie sie podział  Ale do rzeczy. Chce kupić Carine E 92'r czy nie rozleci mi sie np na trasie jak bede szaleć (100- 200 km/h). Bo jakby co to mogękupić nowszy model.

ja wychodzęz założenia że lepiej kupić drożej Carine II ale w dobrym stanie niż za małe pieniądze zmęczoną E, w którą potem będziesz wkładał fortunę, można oczywiście kupic 92 w idealnym stanie ale kosztować będzie pewnie ok 20 tys zł a to już bardzo drogo jak na ten rocznik

dlatego polecalem swoją GTI cena 17.000 do negocjacji, stan bdb :-DD

Pan_CzÂłowiek

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #19 dnia: 29 Stycznia 2005, 21:40:40 »
z ave to było syfne paliwo. więc chyba sie zdecyduje na 97'r. a co do tej GTI to pewnie za dużo pali.

CarinaGTI

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #20 dnia: 29 Stycznia 2005, 21:51:18 »
z ave to było syfne paliwo. więc chyba sie zdecyduje na 97'r. a co do tej GTI to pewnie za dużo pali.

jeśli uważasz, ze przy ekonomicznej jeździe na trasie 8-9l gazu to dużo, a przy dynamicznej jeździe w mieśce 12-13l, to dużo no to oki  :-DD  :cnice  :-DD
na codzień pół trasa pół miasto (wrocław) w korkach w godzinach szczytu i średnie spalanie 10-10.5l przy średniej jeździe

Pan_CzÂłowiek

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #21 dnia: 29 Stycznia 2005, 22:04:15 »
PO pierwsze to gazu do samochodu nigdy przenigedy nie zainstaluje. Więc nie stety nie kupie. Po drugie to nie dysponuje taką ilością pieniędzy. A po trzecie to już nie wiem co napisać

CarinaGTI

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #22 dnia: 29 Stycznia 2005, 22:05:38 »
No trudno taki rok  :roll

Pan_CzÂłowiek

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #23 dnia: 29 Stycznia 2005, 22:09:46 »
Chociaż 17 to akurat mam. Szkoda tylko że jest gaz. a która to generacja??

CarinaGTI

• Gość
U¿ywana carinka (F)
« Odpowiedź #24 dnia: 29 Stycznia 2005, 23:46:31 »
odp na priv :-DD

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl