Do serwisSJ:
Po pierwsze: w 2 serwisach stwierdzono, że to nie są niepokojące objawy, więc chciałem sięupewnić
Po drugie: Może i nie chcęwydać złotówki na serwis, który wymieni mi połowęczęści, twierdząc, że tak trzeba. Natomiast posiadając odpowiednią wiedzęi dobre chęci, wystarczyłoby wymienić tylko jedną. Te przykre wnioski wynikają z mojego doświadczenia z ASO, które dopiero po interwencji u prezesa, przyznało mi rację, że niepotrzebnie wymienili różne części, które nie były uszkodzone. Dlatego zaczynając ten wątek, chciałem zebrać jak największą wiedzęna ww. temat, aby nie dać sięnabić w butelkę. Niestety chęci zysku wielu serwisów są niepohamowane i znacznie przewyższają uczciwość czy rzetelność. W normalnych warunkach chciałbym zadać pytanie: czy to, że haczą mi biegi przy 100kkm, wymaga wizyty w serwisie... Niestety to sięnie sprawdza w naszych realiach.
Po trzecie: jak nie chcesz dzielić sięswoją wiedzą, to wystarczy niewypowiadać sięna dany temat
Po czwarte: mimo wszystko dziękujęza twoje wskazówki
Po piąte: może znasz w W-Wawie serwis godny zaufania, do którego nie pasuje opis jak w p. 2?