Też miałem bardzo złe doświadczenia z serwisem w Czechowicach.Obsługa bardzo słaba i agresywnaWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Powiedz cie mi drodzy forumowicze czy sama wymiana oleju w ASO skutkuje pieczątką w książce serwisowej jak w przypadku kompletnego przebiegu ?
Przy obecnej wymianie oleju, ale był to też przegląd po 105kkm - tak, dodatkowo wpisali że olej 0W20, poprzednio przy 90kkm, w innym serwisie też wpisali rodzaj/klasę oleju.
Filtr węglowy z wymianą 110zl.... Na tym wszystkie serwisy zarabiają najbardziej kupuję 3 sztuki węglowego i mam darmową wysyłke z alle, wychodzi mi 18zł za filtr, wymiana zajmuje może 3 minuty... Dodatkowo usuwam stare liście i przemywam wnętrza filtra.Podobnie z filtem powietrza silnika.
Mogłeś trochę zaoszczędzić.W sklepie internetowym oryginalne świece są o połowę tańszehttp://e-denso.pl/denso-sc16hr11-swieca-zaplonowa-irydowa-p-3417.htmlFiltr kabinowy i powietrza też można kupić taniej - oba bardzo dobrej jakości.Takie moje spostrzeżenia.Toyota nie robi problemu jak masz swoje części dobrej jakości.Dziwne też że nie dostałeś żadnego rabatu,ja dostaję zawsze.