Tak naprawdę te najlepsze oleje do motosportu nie mają żadnych klasyfikacji ACEA, API.Ponieważ skład i dodatki nie pozwalają na zaliczenie ich do żadnej grupy .
chcę kupić oryginalny filtr, taki jaki sobie życzy producent
Napiszę konkretnie - chcę kupić oryginalny filtr,
Oryginalny olej Toyoty jest to Hydrocrack ostatnie karty jako producenta wskazują ExxonMobil
Napiszę konkretnie - chcę kupić oryginalny filtr, taki jaki sobie życzy producent, niech kosztuje i 100 zł więcej, problem w tym, że w instrukcji nie mogę znaleźć żadnych informacji na ten temat, a Google wypluwa głupoty. Czy ktoś zna i może poratować pisząc wprost napisać nazwę konkretnego modelu tego filtra?
może źle napisałem, olej OE zamawiany przez koncern przy współpracy z księgowymi
Cytat: demonoman w Wczoraj o 18:07:50Napiszę konkretnie - chcę kupić oryginalny filtr, taki jaki sobie życzy producent, niech kosztuje i 100 zł więcej, problem w tym, że w instrukcji nie mogę znaleźć żadnych informacji na ten temat, a Google wypluwa głupoty. Czy ktoś zna i może poratować pisząc wprost napisać nazwę konkretnego modelu tego filtra?Nie pamiętam oznaczeń, ale w ASO kosztuje około 45 zł.