Nie no taniej niż na serwisie pewnie , kto produkuje pewnie co jakiś czas kto inny . Kiedyś HC a teraz chyba GTL ,tak gdzieś czytałem na OC . Jesteś tam też , to poszukaj/popytaj .
Ja zanim ASO VW zrobiło sklep na aledrogo, to jechałem i kupowałem z rabatem w sklepie z częściami u nich , bo tak jest taniej bo serwis nie zarabia i sprzedawca rabat tak zawsze mógł dawać . No i miałem w butli ,a nie z beczki .
Co sądzicie o olejach TGMO z allegro
Nie lepiej poszukać w dużym sklepie stacjonarnym przez jego stronę , będzie trochę drożej ale nie tyle co w ASO . Ceny na aledrogo to są dla głupich ,wystarczy czasem przeliczyć i wtedy wychodzi że ten olej robili skośnoocy za 5pln a reszta to po drodze weszła na zarobki pośredników .
Chcesz mieć pewność kup w IC , Auto-Land ,Iparts i innych co nie bawią się w zabawy olejowe . Lub lejolej , filtrytotu i tak dalej .
Można mieć tylko nadzieje ,że ze zmianą przepisów znikną te sklepy krzaki ze śmiesznymi cenami .
Robi się zamęt. Są 2 wersje TGMO 5w30
Ja w papierach mam 5W30 TGMO Premium PFE , to trzecia wersja by była ?
od głównego dystrybutora na kraj można kupić
Nie zawsze Elfa tylko u przedstawicieli , pisałem i wiem na pewno .
Toyota sprzedaje swoje oleje (i nie tylko) na allegro.
Taka praktyka jest już od dawna , od kilku lat tak jest z ASO VW . Kupujesz na portalu i z fa ASO leci do Ciebie towar .