Autor Wątek: montaż autoalarmu can  (Przeczytany 4705 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

greg64

• Gość
montaż autoalarmu can
« dnia: 19 Kwietnia 2011, 20:30:39 »
Witam. Mam pytanie, czy demontaż osłony pozwalajacy dojść do szyny can jest uciążliwy. Chciałembym zamontować jakiś autoalarm pod can. , sterowany fabrycznym kluczykiem. Obecnie mam tylko immobilaizer, więc zastanawiam się nad alarmem. A tak swoją drogą, jaki alarm polecacie i czy aby było domykanie szyb trzeba dokupić moduł domykania, czy wystarczy sterowanie autoalarmem

toyoda

• Gość
Odp: montaż autoalarmu can
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Maja 2011, 20:58:34 »
Bez problemu podłączysz sie pod CAN'a w okolicy bezpieczników.

T.

Witam. Mam pytanie, czy demontaż osłony pozwalajacy dojść do szyny can jest uciążliwy. Chciałembym zamontować jakiś autoalarm pod can. , sterowany fabrycznym kluczykiem. Obecnie mam tylko immobilaizer, więc zastanawiam się nad alarmem. A tak swoją drogą, jaki alarm polecacie i czy aby było domykanie szyb trzeba dokupić moduł domykania, czy wystarczy sterowanie autoalarmem

gena

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Czerwca 2012, 15:06:26 »
też bym założył alarm polećcie jaki model i jak go podpiąć pod can.  Może jakieś zdjęcia jak to zrobić? I czy da się przez ten zakładany alarm domykać niezamknięte szyby?

tom

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Czerwca 2012, 16:35:25 »
Instrukcja montażu alarmu jest na stronie toyota tech

gena

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Czerwca 2012, 15:49:52 »
no i szukam tej strony i szukam poprosze może o jakiś link do tej stronki odnośnie montażu alarmu.   I z góry wielkie dzięki.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl