nie powiedziałbym, że te chińskie radia z aliexpress są złe
pomijam fakt, że te wszystkie markowe radia tez są produkowane w większości w Chinach...
osoby, które piszą, że takie radia słabo grają, są badziewne itp... niech najpierw same sprawdzą z czym to się je i dopiero potem powiedzą coś na ten temat.
Osobiście mogę powiedzieć, że w mojej starej Corolli E12 miałem takie dedykowane radio z androidem z aliexpress i o wiele lepiej grało niz fabryczne, czuć było większą moc oddawaną w nagłośnienie, w dodatku możliwość dostrojenia w equalizer'ze, no i same korzyści płynące z androida, każda nawigacja, telewizja internetowa itp.. nawet można było przez wtyczke OBD Bluetooth ustawić sobie pokazywanie wartości z silnika

i takie radio do starej Corolli faktycznie kosztowało około 200 dolarów, czasem nawet mniej

do Aurisa II za takie radio już trzeba dać więcej, około 300 do 350 dolarów w zależności od wersji i czy chcemy mieć obsługę CAN itp

Moim zdaniem warto

aczkolwiek rozumiem obawy kupujących bo takie radia z Chin są bez gwarancji, ja się tym nie martwiłem bo siedzę w elektronice i gdyby coś padło sam bym sobie to ogarnął, ale z drugiej strony nigdy nic się z tym nie działo