Autor Wątek: Potrzebny zacisk  (Przeczytany 2227 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kidboy

• Gość
Potrzebny zacisk
« dnia: 16 Czerwca 2011, 00:11:47 »
Witam. Panowie mam problem, potrzebuje zacisk hamulcowy prawy tyl do corolla E11 2001r. 2,0 D-4D wersja japońska. Nigdzie nie moge znalesc go a jak dzwonilem po sklepach w mojej okolicy <Gdańsk> to wszedzie zaspiewali mi 1100 zl. Potrzebuje go poniewaz chcac robic reczny urwala sie ze starosci <zabardzo skorodowana> sruba i na dzien dzisiejszy jestem bez recznego . Bardzo bym prosil o jakiekolwiek informacje w tej sprawie. Z góry dziekuje.

Offline stiffler

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Potrzebny zacisk
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Czerwca 2011, 22:56:58 »
zdjecia zrób i wrzuc wtedy sie oceni czy napewno nie da rady nic z tym zrobic ;]

kidboy

• Gość
Odp: Potrzebny zacisk
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Czerwca 2011, 09:51:00 »
Niestety nie zrobie zdjecia tego co mam w aucie poniewaz nie mam dostepu do kanalu lub podnosnika jakiegokolwiek. Ale udalo mi sie znalesc cos na allegro...

http://moto.allegro.pl/zacisk-zaciski-prawy-tyl-corolla-e11-97-01-i1647826095.html

I to jest jedyny pasujacy. Dzwonilem do goscia ktory wystawil go na allegro i powiedzial ze zasik jest sprawny ale sami wiecie jak to jest kupowac uzywke patrzac tylko na zdjecia. No ale lepiej z 2 storny uzywke za 100 zl niz nowke za 1100 zl. ;]

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl