Autor Wątek: klimatyzacja, swiatla przeciwmgielne - koszt zalozenia  (Przeczytany 6406 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dmx81

• Gość
klimatyzacja, swiatla przeciwmgielne - koszt zalozenia
« dnia: 17 Sierpnia 2011, 22:12:30 »
Witam, jaki jest koszt zalozenia klimy do corolli verso 2005 ?
Nie mam tez swiatel przeciwmgielnych i z checia bym je dorzucil, jaki koszt za zalozenie?

Offline mgenek

• Moderator
  • Toyot Chodzacy
Odp: klimatyzacja, swiatla przeciwmgielne - koszt zalozenia
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Sierpnia 2011, 10:21:22 »
Co do klimy to nie wiem, ale jeśli chodzi o przeciwmgielne to IMO szkoda kasy. Lepiej już sobie tam załóż DRL to na coś Ci się przydadzą.
Od 15 lat mam auta z przeciwmgielnymi a używałem chyba z 2 razy i nawet wtedy efekt był mizerny.
pzdr.
Michał

dmx81

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Sierpnia 2011, 11:28:09 »
pewnie jest tak jak piszesz:) ogolnie chcialem tam jakies swiatla zamiast zaslepek plastikowych. Czy na allegro warto szukac,czy w Toyocie? No i czy pasuja jakies uniwersalne czy tylko dedykowane?

Offline mgenek

• Moderator
  • Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Sierpnia 2011, 11:40:31 »
Najlepiej, jakby udało Ci się kupić oryginalne plastiki do halogenów + okrągłe DRL. Montujesz w miejscu przeciwmgielnych. Sam myślę na takim rozwiązaniem, tylko czekam jeszcze do liftingu Verso - może pojawi się jakieś fabryczne rozwiązanie dające się adoptować.

W ASO w Wawie widziałem już gotowy do Yarisa zestaw DRL - właśnie oryginalne plastiki od halogenów z zamontowanymi diodowymi DRLami.
pzdr.
Michał

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl