Autor Wątek: Toyota Rav-4 radio 2 din. Prosze o pomoc.  (Przeczytany 14869 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Red_Point

• Toyot Spamer
    • www.RedPoint.ilto.pl > ZAPRASZAM > Yaris, Yaris FL, Avensis ...
Odp: Toyota Rav-4 radio 2 din. Prosze o pomoc.
« Odpowiedź #15 dnia: 31 Sierpnia 2011, 14:48:15 »
tak
Niech prąd bedzie z Wami !!!

" ... objazd miasta na 18"stkach. Nie przestać! Wrócić na 20"stkach ... " Tede

pipen11

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 26 Lutego 2013, 21:01:57 »
witam mam pytanie, czy do toyoty rav4 z 2002 roku 2.0 D4D da się bezproblemowo zamontować radio JVC KW-R 400 E ? czy trzeba coś przerabiać? to to radio jvc ma inne wymiary niż oryginalna jednostka, może ktoś już się bawił w takie coś ? osobiście myślałem zakupić to radio jvc i do tego chyba będą potrzebne boczne ramki takie coś http://allegro.pl/ramka-radiowa-2din-toyota-celica-rav4-mr2-821-i3023170638.html   ?    obdzwoniłem kilka ofert z allegro i jedni mówili że spasuje taki zestaw, a inni mówili że nie... obecnie jestem zdezorientowany... ewentualnie jak komuś udało się złożyć taki mix byłbym dozgonnie wdzięczny za recenzje, głośniki mam komplet 2 twetery i 2 woofery + zwrotnice, a tył oryginalne toyotowskie, w przyszłości planuje założenie wzmacniacza i subwoofera w bagażniku i nie wiem czy się w ogóle zabierać do takiej konstrukcji czy może gra nie warta świeczki...? za odpowiedzi i podpowiedzi z góry dziękuję i pzdr 

pipen11

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 27 Lutego 2013, 09:46:16 »
witam, mam pytanie czy do toyoty rav4 rok prod. 2002 czyli tzw. II generacja będzie pasowało radio jvc kw 400 e ? jestem na kupnie właśnie tego sprzętu ale nie wiem czy się zmieści...? a nie chcę też aby gdzieś były jakieś szpary, dziury itd... wydaje mi się że będę także musiał dokupić boczne ramki coś takiego: http://allegro.pl/ramka-radiowa-2din-toyota-celica-rav4-mr2-821-i3023170638.html jestem zielony w tym temacie dlatego wolę zapytać kogoś kto już kombinował taki mix...  :-) za odpowiedzi i ewentualnie foty z góry dzięki... i pzdr  :-)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl