Cześć Toomas - witamy na pokładzie
Też mam 1.3 Sol z 2004 to może Ci pomogę. Po kolei:
1. Lampka wewnątrz gaśnie zaraz po zamknieciu drzwi. Czy tak powinno być bo w instrukcji piszęże ma opóxnienie wyłączania. Nie ma żadnego opóźniania - i dobrze. Gdzie w instrukcji znalazłeś taki zapis ?
2. Przy składaniu tylnej kanapy powinna być wg instrukcji taka guma przytrzymujaca kanape ...a jej nie ma..brak? Poszukaj dobrze - jak stoisz za autem to na spodniej, prawej części siedziska kanapy jest mała kieszonka w której powinna być zwinięta pomarańczowa elastyczna linka z haczykiem do blokowania złożonej kanapy
3. W wersji SOl jest pakiet skórzany i pisze że gałka zminy biegów też powinna być skórzanaa i chromowana a u nas jest zwykła czarna..kolejny brak? Jest i pakiet skórzany i tzw. srebrny. Gałka u mnie jest skórzana i z srebrną wstawką pośrodku. Uprzedzam, że u mnie i u kogoś w Klubie gałka była zmieniana na gwarancji na nową dużo lepszą. W starej wstawka była z jakiegoś plastiku który zmienił kolor.
4. Schowek dolny krzywy i jak sięzamyka to ociera o bok deski..kiepski montaż? U mnie nic nie ociera. I górny i dolny schowek zamyka sięlekko i pewnie. Coś nie halo w Twoim aucie.
BTW: z tego co piszesz to masz szokująco dużo felerów - na pewno masz nowe auto z salonu ?
Napisz jak było po interwencji...