Autor Wątek: Problem z radiem i navi.  (Przeczytany 8632 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tomek254

• Gość
Odp: Problem z radiem i navi.
« Odpowiedź #15 dnia: 11 Marca 2012, 19:38:55 »
To jutro po pracy zobaczę jeszcze ten bezpiecznik drugi bezpiecznik i dam znać.

No i zabrałem się za ten bezpiecznik wewnątrz samochodu. Próbując wyjąć ten plastik znów miałem obawy i wyciągałem powoli aż w pewnym momencie przestałem i chciałem sprawdzić czy lusterka zewnętrzne nie działają gdyż są na tym samym bezpieczniku. Przycisnąłem swój magiczny przycisk START/STOP i radio zadziałało  :-o. Nie mam pojęcia co się stało a bezpieczników nawet nie dotykałem.
« Ostatnia zmiana: 13 Marca 2012, 08:48:49 wysłana przez kingcin »

Offline lechu1177

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 31 Marca 2012, 11:38:02 »
Mam problem z moją navi b9030. Radio zostało wypięte i teraz po podłączeniu i wciśnięciu przycisku open pokazuje się na ekranie komunikat który trwa dosłownie ułamek sekundy, jest napisane coś o oprogramowaniu. Problem jest w tym że nie mam jak włożyć płyty bo się nie otwiera panel. Pomocy! Co to może być????? Pozdrawiam.

tom

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 31 Marca 2012, 12:58:27 »
w b9030 aby wyjac plyte z mapa nie wciska sie open tylko z pozycji menu wciska sie eject dvd

Offline lechu1177

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 31 Marca 2012, 13:50:51 »
Ok tylko u mnie na wyświetlaczu nic sie nie pokazuje, radio się wogóle nie włącza, jedynie po wcisnieciu przycisku open pokazuje sie ten dziwny komunikat, odpiąłem akumulator zobaczę co będzie może coś ruszy

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl