Autor Wątek: Fajny Yaris  (Przeczytany 12473 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sober

• Toyot Chodzacy
Fajny Yaris
« Odpowiedź #15 dnia: 07 Lutego 2005, 15:26:18 »
A ja sie wybije z ogólnie panujacego nurtu ;-) Otoz srodek wyglada smiesznie ;-) Popatrzcie tylko na to czerwone miejsce na kubeczki :) Aż sięprosi żeby kierownica była obłożona futerkiem jak to robią w ameryce ;-) Duzy wydech to porazka, nie wiem komu sie to podoba... No chyba ze tam wlozyli jakas V6-tke, wtedy zwracam honor. Z zewnątrz jest ok, bo na szczęście jak już ktoś zauważył zmian jest niewiele. Z całości jedynie felgi dobrze pasuja do srebrnego lakieru. No ale co to za sztuka kupić ładne felgi. Ekstremalnie obnizone zawieszenie tez nie wyglada wg mnie specjalnie... Przy calej wysokosci nadwozia jarka przód wygląda jakby poszła sprężyna :) Przypuszczam że koleś (koleżanka??) jeździ na co dzien 50 km na godzine a całe to usportowienie jest na pokaz :)
Seat Leon Cupra :D

wwtcka

• Gość
Fajny Yaris
« Odpowiedź #16 dnia: 07 Lutego 2005, 16:30:27 »
Cytat: Sober
całe to usportowienie jest na pokaz

no i chyba o to chodzi żeby mieć auto inne niż wszystkie, inaczej jeździłby(-łaby) serią  :)

Przypuszczam że koleś (koleżanka??) jeździ na co dzien 50 km na godzine

hmm owszem są pewnie miejsca gdzie nawet mniej, ale na większości dzięki temu zawieszeniu może jeździć duuuużo szybciej a na pewno bezpieczniej

Offline Red_Point

• Toyot Spamer
    • www.RedPoint.ilto.pl > ZAPRASZAM > Yaris, Yaris FL, Avensis ...
Fajny Yaris
« Odpowiedź #17 dnia: 07 Lutego 2005, 16:31:29 »
wwtcka,  swite slowa.......... :aclap
dla mnie autko wypas.........
Niech prąd bedzie z Wami !!!

" ... objazd miasta na 18"stkach. Nie przestać! Wrócić na 20"stkach ... " Tede

FOKA

• Gość
Fajny Yaris
« Odpowiedź #18 dnia: 07 Lutego 2005, 19:10:03 »
co do obnizonego auta, to ja mam tylko -30 i wieszam sie na spiacych policjantach i jak zjezdzalem z kraweznika tylem, to przodem zawsze zawadze, a jak tamten jeszcze bardziej obnizony to wspolczuje,a co do wydechu to lipa, za duza rura na silnik (zapewne 1.3)

Offline Sober

• Toyot Chodzacy
Fajny Yaris
« Odpowiedź #19 dnia: 07 Lutego 2005, 19:42:52 »
Cytat: wwtcka
całe to usportowienie jest na pokaz

no i chyba o to chodzi żeby mieć auto inne niż wszystkie, inaczej jeździłby(-łaby) serią  :)

Przypuszczam że koleś (koleżanka??) jeździ na co dzien 50 km na godzine

hmm owszem są pewnie miejsca gdzie nawet mniej, ale na większości dzięki temu zawieszeniu może jeździć duuuużo szybciej a na pewno bezpieczniej

No biorąc pod uwage ze ten ktos jest niski i nie bedzie walil glową w sufit, to rzeczywiscie bezpieczniej ;-) A tak na serio to zwróćcie uwagęże przód jest tak ekstremalnie obniżony że musieli obciąć te czarne plastiki które normalnie są pod zderzakiem ( Patrz tu ). W przeciwnym przypadku auto pełniło by funkcjępługu zgarniającego kamienie z drogi.  :chmmm A może to byłoby rozwiązanie na zime zaskakującą co roku drogowców?  :wink:

Mówiąc że jeździ 50 km/h mialem na mysli to ze to pewnie jakies autko pokazowe (reklama na drzwiach) a nie prywatne i w zalozeniu ma sie powoli posuwać po drogach zeby kazdy sobie zdarzyl przeczytac :)
Seat Leon Cupra :D

FOKA

• Gość
Fajny Yaris
« Odpowiedź #20 dnia: 07 Lutego 2005, 19:44:56 »
takim niskim to nie da sie jezdzic:D

wwtcka

• Gość
Fajny Yaris
« Odpowiedź #21 dnia: 07 Lutego 2005, 20:32:18 »
Cytat: FOKA
takim niskim to nie da sie jezdzic

a ja wam mówięże sięda  :-DD

a to zdjęcie jest tak zrobione że wygląda niżej niż jest w rzeczywistości  :wink:

FOKA

• Gość
Fajny Yaris
« Odpowiedź #22 dnia: 07 Lutego 2005, 20:33:13 »
ja przy swoim obnizeniu musze bardzoi uwazac :)a jak mialbym jeszcze nizsze to juz wogole:)

wwtcka

• Gość
Fajny Yaris
« Odpowiedź #23 dnia: 07 Lutego 2005, 20:38:58 »
ja przy swoim obnizeniu musze bardzoi uwazac

eee tam najgorsze są tylko te dolne pręciki którymi sie zachacza o najmniejszy krawężnik ale przynajmniej próg nie dostaje  :wink:

FOKA

• Gość
Fajny Yaris
« Odpowiedź #24 dnia: 07 Lutego 2005, 20:40:23 »
swieta racja wwtcka:) te czarne plastikowe dokladki troche dostaja od kraweznikow:)
ja teraz nie stawiam na styling tylko na power :) niebawem chce osiagnac ponad 100KM z 1.0 :)

^AZAZEL

• Gość
Fajny Yaris
« Odpowiedź #25 dnia: 07 Lutego 2005, 21:41:58 »
Widzę, że mieszane uczucia macie co do tego Yariska... Też jestem ciekaw jak sięjeździ na takim obniżeniu :shock:  Najlepiej jakby sięwłaściciel wypowiedział :P  Może czegoś ciekawego byśmy siędowiedzieli.

Offline Red_Point

• Toyot Spamer
Fajny Yaris
« Odpowiedź #26 dnia: 07 Lutego 2005, 21:53:40 »
ten przed zmianami, to nawet mi troche Twojego ^AZAZEL przypomina...................

^AZAZEL

• Gość
Fajny Yaris
« Odpowiedź #27 dnia: 07 Lutego 2005, 22:09:29 »
Hehe, uwierz mi, że gdyby był mój to bym siępochwalił :twisted:
Póki co wysłałem kolesiowi mejla z zaproszeniem na nasze forum, zobaczymy jaka będzie reakcja... Na innym forum ma ksywęPYRA, więc jakby siętu ktoś taki pojawił to wiecie co robić  :D

Offline Red_Point

• Toyot Spamer
Fajny Yaris
« Odpowiedź #28 dnia: 07 Lutego 2005, 22:11:21 »
no ale to juz wiesz co mozesz ze swoim zrobic!;)

Hicks

• Gość
Fajny Yaris
« Odpowiedź #29 dnia: 08 Lutego 2005, 11:03:58 »
swieta racja wwtcka:) te czarne plastikowe dokladki troche dostaja od kraweznikow:)

Mam serięi też zaczepiałem. Ale tylko w jednej sytuacji - przy zjeździe tyłem z krawężnika. Już sięnauczyłem, że zjeżdżając tyłem wszyscy wysiadka :) i powoloootku........ na hamulcu, tak, żeby nie ugięły sięmakfersony.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl