Autor Wątek: Czy opłaca się kup. poduszke przednią silnika poza ASO? (  (Przeczytany 8283 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

GÓRNY

• Gość
Czy op³aca siê kup. poduszke przedni± silnika poza ASO? (
« Odpowiedź #15 dnia: 14 Lutego 2005, 13:34:03 »
Jeżeli rzeczywiście jest uszkodzona i silinik troche lata to ja bym raczej wymienil , szczególnie że jest łatwy dostęp i inne części i poduchy będą mniej obciażane. :roll:  Koszt nowej to ok 80 - 100 zł, ewentualnie wkład jest tańszy lecz wiecej grzebania. nie wiem po ile są tu www.ted.pl :aclap

Offline carinus

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Auris I 1,4 d4d
« Odpowiedź #16 dnia: 16 Lutego 2005, 20:12:31 »
Koszt nowej to 340zl,nie widzialem nigdzie zadnej podrobki i to za takie pieniadze.Wywalenie 150 zl za podrobe (w przypadku Faworyta) nie gwarantuje ze wytrzyma ona wiecej niz jeden sezon przy takiej jezdzie jaką lubi Faworyt.

FAWORYT

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 16 Lutego 2005, 20:19:30 »
Dzięki carinus za rade. Niewiem,czy ją wymieniać. W ASO powiedzieli,że jest z nią nienajlepiej,ale jeżdzć można.Powiedzieli,ze trzyma siętylko kilkoma ząbkami,czy tylko jakąś częścią, niewiem,niepamiętam już,ale w każdym bądź radzie koleś powiedział,że niema tak strasznie,niektórzy wcale niewymieniają i jeżdzą i jeżdzą.....I zdania w ASO były podzielone.Widząc stare auto niektórzy polecali dorobienie poduchy,ale niektórzy powiedzieli ,że moge tego później żałować,bo niewiadomo jak duże są moje oczekiwania itd. Powiedzieli,że ta oryginalna niebędzie drgań napewno przenosić na karoserie,czy tam na kierownice,a z zamiennikiem może być poprostu różnie,ale zamontują mi poduszke jakąkolwiek im przywioze,to niema znaczenia.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl