Autor Wątek: Yaris I FL głośniki do drzwi i kable głośnikowe.  (Przeczytany 3134 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mateules

• Gość
Yaris I FL głośniki do drzwi i kable głośnikowe.
« dnia: 16 Lipca 2012, 16:55:45 »
Witam

Jestem w trakcie delikatnej rozbudowy zestawu CA w moim Yarisie i mam mały problem.
Z tego co przeczytałem to kable do głośników w drzwiach w Yarisie I po FL powinny być poprowadzone do drzwi lecz u mnie ich niema. Kable wychodzą z wiązki radiowej ale nie mogę nigdzie znaleźć ich zakończenia. I tu moje pytanie czy ktoś wie gdzie one mogą być wyprowadzone jeśli w drzwiach ich niema.

Kolejne pytanie dotyczy głośników. Na początku zastanawiałem się nad zestawem Hertz DSK 165 lecz ich głębokość montażowa może być problemem nawet na dystansach więc teraz chcę kupić zestaw HERTZ DSK 170.3 który podobno jest następcą modelu 165 a jego głębokość montażowa to 45 a nie 61mm. Czy ktoś miał styczność z tymi głośnikami i czy jest to dobry wybór?

Pozdrawiam

Offline bis24

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Lexus LBX
Odp: Yaris I FL głośniki do drzwi i kable głośnikowe.
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Lipca 2012, 16:59:42 »
Z tego co przeczytałem
poczytaj jeszcze
dużo tu tego
nie zakładaj już istniejących tematów po raz drugi.
witaj na TK.

Offline Basler

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Yaris I FL głośniki do drzwi i kable głośnikowe.
« Odpowiedź #2 dnia: 31 Lipca 2012, 22:15:34 »
Jak nie masz kabli w drzwiach to nie masz ich nigdzie, kup kabel i przeciągnij, robota na 5 minut, nic nie trzeba odkrecac ani kombinować.

Co do głośników to ja mam wsadzone magnaty które mają głębokość montażową 58mm i na dystansach spokojnie wchodzą więc myślę że nawet 61mm wejdą, 41mm to z palcem w...

Dystanse 165mm, kupiłem te, pasują idealnie.

http://www.elektrodor.pl/dystanse-mdf-toyota-yaris-corolla-avensis-165-741.html
Srebrna Strzała!

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl