ceny to wiadomo..... juz pare razy mijalem nowego aurisa.... 
są bardzo dobre, a w porównaniu z konkurencją - bardzo atrakcyjne
osobiście uważam że cena 86900 (bez rabatu, ktory na pewno w salonie dostać można) za auto w 1.6 wersja prestige z TT&Go Plus z 9 glosnikami i wzmacniaczem by JBL to bardzo dobra okazja cenowa, pomijam kwestię że u konkurencji (VW) za taki zestaw zapłaciłbym ze 110 tysięcy złotych, to i tak 87000 złotych za takie wyposażenie to na prawdę okazja i w sumie mam zamiar z niej skorzystać bliżej wakacji (kupowanie na samym początku nie ma sensu, bo mogą się pojawić choroby wieku dziecięcego)
"Pełen wypas" za 90 tyś. Standard. I takie będą zamawiane na flotowe w firmach.
Ostatnio zamawialiśmy na służbówkę Focusa z 165 konnym 2.0 TDCi "Pełen wypas" za 85 tyś.
niestety trafiłeś na kogoś kto się zna, i nie wciskaj kitu, bo niestety ale nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz. flotówki kupuje się max do ceny 80 000złotych, bo jak zapewne nie wiesz do wartości 20 000 euro można uznać jako koszt uzyskania przychodu, to co powyżej jest NKUPem. wiec nie wciskaj nam kitu że flotówki takie kupują. auta droższe niż 80 000 kupuje się tylko dla prezesów (bo nawet juz dla dyrektorów stara się kupic auto z rabatem w cenie do 80 000) wiec twoja bajka o focusie za 85 to bujda, chyba ze dostali rabat i zaplacili mniej, a z flotówkami za 90tys to juz niezła bajeczka
To jest troche info o wnetrzu - pierwsza jazda:
http://www.fanklubtoyota.pl/co-nowego/wiadomosci/605-pierwsza-jazda-nowym-aurisem.html
cytat z testu: dodano ilość przycisków? heeee? w starym modelu mam przyciski od sterowania radiem, komputerem pokładowym, telefonem, wybierani9em głosowym - więć co jest więcej niż było w poprzedniem wersji? o sorry nie mam guzika od ogranicznika predkosci, zwracam honor hahahahahah