Jeśli to ta firma, o której myślę, to zapomnij, byłem osobiście na miejscu, rozmawiałem z właścicielem/szefem, nawet jeden magiel tam robiłem. Wątpię w uznanie ewentualnej gwarancji w razie jakichkolwiek problemów, jakość wykonania usługi nie powaliła mnie, a termin odstawał od ustalonego na tyle, że musiałem jechać sam odebrać, bo inaczej nie oddałbym klientowi auta w terminie.
Od kilku lat zawożę tu :
http://www.regeneracja-maglownic.pl, nigdy nie było problemów, każdy magiel ma po regeneracji nabity jakichś ich wewnętrzny numer i na tej podstawie masz 2 lata gwarancji, bo mają ten numer w papierach, więc nie musisz trzymać faktur, paragonów, papierów, itp.
Rozmowa jest konkretna, szef ma niesamowitą wiedzę z zakresu branży w której działa, żadne z moich pytań (a potrafię być uciążliwy) nie pozostało bez odpowiedzi. Maszyny mają chyba wszystkie z możliwych. Jeśli mam swoje uszczelnienia, to cena jest nieznacznie niższa, ale są to groszowe sprawy, więc w sumie bardziej się opłaci zlecić im całość.
Magiel odbierasz "jak nowy", obudowa wypiaskowana, wymalowana, wszystkie gumki nowe, wieloklin zawsze jest poprawiony/odczyszczony z rudej.
Raz zdarzyło się, że zgubili mi książkę (oddawałem do naprawy nietypową pompę i załączyłem dokumentację z gatunku "biały kruk"), ale po 10 miesiącach odnalazła się przy porządkach w biurze

Ogólnie polecam, bo tam się jeszcze nigdy nie sparzyłem, a z "konkurencją" bywało różnie.