Zamówiłem dwie Dębice jeśli będzie czuć różnicę dokupie kolejne dwie ale wątpię, że będą potrzebne po stan tych co mam jest dobry.
Cytat: yarisII w 14 Listopada 2011, 17:40:36Zamówiłem dwie Dębice jeśli będzie czuć różnicę dokupie kolejne dwie ale wątpię, że będą potrzebne po stan tych co mam jest dobry.Zwróć jeszcze uwagę na rok produkcji opon.
Ja mam tylko zaufanie do Goodyera Ultra Grip, w tym roku śmigam na wersji 7+Teraz czas tylko na śnieg żeby można było wykorzystać je w pełni!
Cytat: m1strzunio w 17 Listopada 2011, 19:47:02Ja mam tylko zaufanie do Goodyera Ultra Grip, w tym roku śmigam na wersji 7+Teraz czas tylko na śnieg żeby można było wykorzystać je w pełni!Dębica Frigo 2 to nic innego jak bieżnik Ultra Grip 5 z Goodyerów:) a wersja 7 jest bardziej soft....
Cytat: yarisII w 17 Listopada 2011, 19:56:00Cytat: m1strzunio w 17 Listopada 2011, 19:47:02Ja mam tylko zaufanie do Goodyera Ultra Grip, w tym roku śmigam na wersji 7+Teraz czas tylko na śnieg żeby można było wykorzystać je w pełni!Dębica Frigo 2 to nic innego jak bieżnik Ultra Grip 5 z Goodyerów:) a wersja 7 jest bardziej soft....Hmm, to Ty chyba inne opony widziałeś na żywo bo Frigo 2 do UG7 to brakuje jeszcze hoho i jeszcze trochę a o prowadzeniu nie wspomnę