Autor Wątek: Nasze Cariny w ASO... (F)  (Przeczytany 14884 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline carinus

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Auris I 1,4 d4d
Nasze Cariny w ASO... (F)
« Odpowiedź #15 dnia: 17 Lutego 2005, 15:47:23 »
Prawda zawsze lezy posrodku.Jezeli nie mam w poblizy dobrego ASO to trzeba szukac dobrego mechanika i wybrac to lepsze zlo.Nie kazdy sam ma mozliwosc naprawy.Ale do odwaznych swiat nalezy i niektore pierdolki mozna zrobic osobiscie.

jeromino

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 10 Marca 2005, 23:35:39 »
HMM tak czytam i czytam i powiem ze ja tylko raz bylem w ASO i wiecie co WIECEJ TAM NIE POJADE! oddaelm samochod do lakierowania blotnika i co ? pozbylem sie mojego akuulatora! panowie oddali mi samochod palac go na kable!! FAJAN FACHOWA OBSLUGA!!! HEHEHE i zeby bylo malo tego po dlugich klotniach i rozmowach pan an koniec mojego spotaknia zaoferowal mi laskawie akumulator nowy za 280 zlotych z 3 letnia gwaracja i dodal ze zamontuja juz gratis zeby mnie nie klopotac! Coz za szczodrobliwosc!!! Omijajcie z dala salon Toyoty - ANWA w Krakowie na al. POKOJU! pozdrawiam
p.s.
to jest moje zdanie! hej!

topol

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 20 Maja 2005, 14:43:04 »
Ja tam jestem zadowolony z ASO z którego korzystałem, przeniosłem siędo innego warsztatu ze względu raz na koszty dwa na to, że sięprzeprowadziłem na wieś i do Włoch mam teraz kawałek.

Ryjek

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 30 Czerwca 2005, 08:00:45 »
Witam,
I oto w końcu za tydzień będęmiał swoją wymarzoną carinkę. Czytam i czytam to forum, ale nie znalazłem podpowiedzi - gdzie udać siędo serwisu w Poznaniu. Czy ASO czy może jakiś inny serwis? Chodzi oczywiście o ten pierwszy gruntowny przegląd z wymianą tego wszystkiego co trzeba wymienić. Nie znam sięna tym - mam nadzieję, że siępoznam - więc pytam - jaki warsztat jest godny polecenia w Poznaniu? Autko to Carina E kombi '97 z silnikiem 1.8
Pozdrawiam

Bommb

• Gość
Odp: Nasze Cariny w ASO... (F)
« Odpowiedź #19 dnia: 11 Maja 2006, 20:32:54 »
ja od samego poczatku korzystam z ASO SOWIER na Wrocławskiej w Krakowie. W sumie to stacja utraciła autoryzacje..ale powodem byla za mala powierzchnia salonowa. Panowie maja teraz wyrobione kontakty i mysle ze robia to dobrze  :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl